Schrijf een review

Heb je een ervaring te delen met Schoonheidssalon Beauty Betty schrijf dan hieronder je review.













Schoonheidssalon Beauty Betty


Bij schoonheidssalon Beauty Betty in Delft begeleiden wij u graag bij het in een goede conditie brengen van uw huid. Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen die rimpels, vlekjes en oneffenheden verminderen, die door huidveroudering ontstaan.

Beoordeling 5.0 van de 5
Prima bedrijf (8 reviews)
star1star1star1star1star


Review Schoonheidssalon Beauty Betty

Schoonheidssalon Beauty Betty
Papsouwselaan 291, 2624 AP Delft

T: 06 - 395 64 688
E: info@beautybetty.nl
W: www.beautybetty.nl


Bekijk alle Reviews

Beoordeling: 5.0 Reviews: 8

star1star1star1star1star
Een mooie make-up? Beauty Betty voelt perfekt aan wat bij je past, geeft tips en eenmaal uit de stoel is de blik in de spiegel genoeg om te beseffen dat dit het is waarvoor je bent gekomen. Mooi!!!!!!!!
Geplaatst op 14-2-2020 door Joke

Reactie van Betty
Ik heb met kleuren gewerkt die warmte geven in uw gezicht, daarbij gaan de ogen en de huid stralen. Fijn dat u blij bent met het resultaat!


star1star1star1star1star
Geweldig de behandelingen bij Beauty Betty!! Afgaande op eerdere reviews op deze website had ik een paar weken geleden een afspraak gemaakt voor een microdermabrassie behandeling. Eerlijk gezegd had ik mijn twijfels of je wel een verschil zou zien, maar wilde het toch een keer proberen. Maar... je ziet het echt, meteen ook al na de eerste keer! Ben er echt superblij mee. Dank je wel, Betty :-) Kijk alweer uit naar de volgende behandeling.
Geplaatst op 13-2-2020 door Simone

Reactie van Betty
Ik ben ook heel blij Simone, dat ik jou kan laten zien wat de microdermabrasie kuur voor jouw huid kan betekenen!


star1star1star1star1star
Zeer professionele schoonheidsspecialiste die je duidelijk en rustig uitlegd wat je huid nodig heeft. Je voelt je heel snel op je gemak door haar rustige en vriendelijke uitstraling. Ik beveel Betty zeker aan, je krijgt er geen spijt van. Je wilt alleen maar meer.
Geplaatst op 20-12-2019 door Esther

Reactie van Betty
Dankjewel Esther, ik vind het ook heel fijn om jou in mijn salon te mogen ontvangen, en ben heel blij met de mooie resultaten van jouw huid na de behandeling!


star1star1star1star1star
Wederom genoten van een heerlijke behandeling bij Betty. Buiten het feit dat je huid aanzienlijk verbeterd ( egaler, frisser en zachtere huid) is het ook een zeer fijne bijkomstigheid dat Betty zo'n lief, warm, rustig en oprechte persoonlijkheid heeft. Ik lig graag bij haar in de stoel en zodra ik klaar ben, kijk ik alweer uit naar onze volgende afspraak. De producten die ze verkoopt zijn overigens ook aan te raden
Geplaatst op 21-11-2019 door Roos

Reactie van Betty
Dankjewel Roos, ik vind het heel fijn om de mooie resultaten van jouw huid te zien na de microdermabrasie kuur!


star1star1star1star1star
Ik ben vandaag meest heerlijke gezicht massage gehad ooit! Je heb soort handeling massage volgens regels en jij heb massages met aandacht en gevoel. Zo eentje was het. Ik wil ook compliment gewen, dat Betty was de eerste schoonheidsspecialist die wist mijn wenkbrauwen de perfecte form geven. Ik ben heel blij met dit resultaat. Dank je wel!
Geplaatst op 20-11-2019 door Aida

Reactie van Betty
Dankjewel Aida, voor je mooie complimenten!


star1star1star1star1star
Het is altijd een heerlijk moment van ontspanning als ik naar de salon van Betty ga. Even helemaal niks en genieten van de fijne behandeling. De microdermabrasie vind ik de fijnste behandeling die mijn huid weer helemaal opfrist en glad maakt. Echt een aanrader! De natuurlijke producten uit de salon gebruik ik thuis ook en voelen fijn aan op mijn huid en je ziet dat mijn huid zichtbaar verbeterd is sinds ik naar Betty ga. Als je een ontspannen fijne behandeling wilt, echt even langs gaan bij lieve Betty.
Geplaatst op 19-11-2019 door Soraya

Reactie van Betty
Dankjewel Soraya, ik ben ook heel blij met de mooie resultaten van jouw huid!


star1star1star1star1star
Heb genoten van de behandeling en ben heel blij met het resultaat en daarna nog opgemaakt ook. Dat zag er weer mooi uit! Dank je wel Betty!
Geplaatst op 11-11-2019 door Jannie

Reactie van Betty
Graag gedaan Jannie, de make-up staat je heel goed.


star1star1star1star1star
Ervaren schoonheidsspecialiste die zorgt voor een prima behandeling. Mooi salon en heerlijke producten.
Geplaatst op 11-10-2019 door Miranda | Delft

Reactie van Betty
Dankjewel Miranda.