Reviews Schoonheidssalon Beauty Betty


Beoordeling: 5 sterren | Aantal reviews 15
star1star1star1star1star


Bij schoonheidssalon Beauty Betty in Delft begeleiden wij u graag bij het in een goede conditie brengen van uw huid. Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen die rimpels, vlekjes en oneffenheden verminderen, die door huidveroudering ontstaan.

Review Schoonheidssalon Beauty Betty

Schoonheidssalon Beauty Betty
Papsouwselaan 291, 2624 AP Delft

Voor meer informatie
Bel: 06 - 395 64 688Alle Reviews

Beoordeling: 5 Reviews: 15

Beoordeling 5 sterren reviews
Deskundig advies
Zodra je bij Betty binnenstapt, voel je je op je gemak. Betty vraagt naar je wensen, schetst de mogelijkheden en geeft deskundig advies. Haar behandelingen zijn erg prettig en zeer ontspannend. Je gaat na een behandeling stralend, maar ook weer vol energie, de deur uit.
1 jaar geleden door Heleen

Reactie van Betty
Heel fijn dat je zo geniet Heleen ! Ik ben ook blij jouw huid te kunnen behandelen, voor de prachtige resultaten.


Beoordeling 5 sterren reviews
Heerlijke Corrective Treament behandeling
Net terug van weer een heerlijke Corrective Treament behandeling, mijn absolute favoriet. Het lijkt wel een constante massage met de mooie produkten van Skeyndor en de zachte handen van Betty. Tot snel weer ;-)
2 jaar geleden door Heike

Reactie van Betty
Fijn dat je zo geniet van de Corrective Treatment Heike ! De resultaten op je huid zijn ook geweldig, mede dankzij de producten van de Corrective lijn die jij dagelijks thuis gebruikt.


Beoordeling 5 sterren reviews
Betty is zeer professioneel
Ik kijk altijd uit naar een afspraak bij Betty. Je voelt je meteen welkom en op je gemak in haar mooie salon. Ze heeft een uitgebreide keus aan behandelingen, voor iedere huid heeft ze wel een verwenpakket! Ze gebruikt de heerlijke producten van Skeyndor. Betty is zeer professioneel en je voelt je echt heerlijk ontspannen tijdens de behandeling. Erna ziet je huid er mooi uit en voelt heerlijk aan. Ik kan iedereen aanraden een afspraak voor een behandeling bij Betty te maken!! :-)
2 jaar geleden door Lisette

Reactie van Betty
Dankjewel Lisette! Ik ben ook heel blij met de resultaten op jouw huid van de microdermabrasie behandelingen.


Beoordeling 5 sterren reviews
Ruim een uur volledig ontspannen
Ik heb 22 april weer een heerlijke ontspannen, hydraterende behandeling bij Betty ondergaan. Door de rustige professionele behandeling was ik, volgens mijn smartwatch, ruim een uur volledig ontspannen. Ik kom regelmatig bij Betty, omdat ik een zeer droge huid heb. Ik ga om de 5 a 6 weken naar haar toe. We gaan, omdat ik regelmatignaar Betty ga, ook het resultaat zien van de Skeyndor producten. Ik kijk al uit naar de volgende behandeling.:-)
2 jaar geleden door Esther

Reactie van Betty
Fijn Esther, dat je weer zo genoten hebt van de behandeling. Ik ben ook heel blij met de mooie resultaten op jouw huid.


Beoordeling 5 sterren reviews
Persoonlijke aandacht
Mijn huid verandert door de jaren heen en de behandelingen veranderen mee. Vernieuwend met de vertrouwde professionaliteit en persoonlijke aandacht. Een weldaad voor mijn huid. Elke keer weer.
3 jaar geleden door M. Brand

Reactie van Betty
Fantastisch om de mooie resultaten op jouw huid te zien na de Corrective Treatment.


Beoordeling 5 sterren reviews
Behaaglijke stoel een heerlijke behandeling
Vandaag weer bij Betty geweest. Het mocht weer na de lockdown! Buiten hagelt en sneeuwt het. Maar ik krijg in de warme, behaaglijke stoel van de salon een heerlijke behandeling. Betty creeert iedere keer weer een persoonlijk en rustig moment, waarbij mijn huid en ik alle aandacht krijgen. Dank je wel Betty. Het was weer fijn. Tot gauw.
3 jaar geleden door Bianca

Reactie van Betty
Fijn dat je weer hebt genoten Bianca. Ik vond het fijn je weer te kunnen verwelkomen in mijn salon, en jouw huid te kunnen verwennen.


Beoordeling 5 sterren reviews
Opgewekt en herboren vandaan
Ben gisteren bij Betty geweest voor een complete gezichtsmassage. Ik ging er opgewekt en herboren vandaan.Ben ook heel erg blij met de aandacht en de rust waarmee Betty haar behandelingen doet. Bedankt Betty je hebt me een fijne dag bezorgd. Zie je weer over 6 weken Ria Gordijn
4 jaar geleden door Ria Gordijn

Reactie van Betty
Heel graag gedaan Ria, je straalde toen je de salon verliet!


Beoordeling 5 sterren reviews
Voelt perfect aan wat bij je past
Een mooie make-up? Beauty Betty voelt perfect aan wat bij je past, geeft tips en eenmaal uit de stoel is de blik in de spiegel genoeg om te beseffen dat dit het is waarvoor je bent gekomen. Mooi!!!!!!!!
4 jaar geleden door Joke

Reactie van Betty
Ik heb met kleuren gewerkt die warmte geven in uw gezicht, daarbij gaan de ogen en de huid stralen. Fijn dat u blij bent met het resultaat!


Beoordeling 5 sterren reviews
Ben er echt superblij mee
Geweldig de behandelingen bij Beauty Betty!! Afgaande op eerdere reviews op deze website had ik een paar weken geleden een afspraak gemaakt voor een microdermabrassie behandeling. Eerlijk gezegd had ik mijn twijfels of je wel een verschil zou zien, maar wilde het toch een keer proberen. Maar... je ziet het echt, meteen ook al na de eerste keer! Ben er echt superblij mee. Dank je wel, Betty :-) Kijk alweer uit naar de volgende behandeling.
4 jaar geleden door Simone

Reactie van Betty
Ik ben ook heel blij Simone, dat ik jou kan laten zien wat de microdermabrasie kuur voor jouw huid kan betekenen!Toon alle 15 reviews...

Schoonheidssalon Beauty Betty
Schrijf je review

Heb je een ervaring te delen met Schoonheidssalon Beauty Betty schrijf dan hieronder je review.