Schoonheidssalon Beauty Betty


Beoordeling: 5 | Aantal reviews 14
star1star1star1star1star


Bij schoonheidssalon Beauty Betty in Delft begeleiden wij u graag bij het in een goede conditie brengen van uw huid. Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen die rimpels, vlekjes en oneffenheden verminderen, die door huidveroudering ontstaan.

Review Schoonheidssalon Beauty Betty

Schoonheidssalon Beauty Betty
Papsouwselaan 291, 2624 AP Delft

Voor meer informatie
Bel: 06 - 395 64 688



Alle Reviews

Beoordeling: 5 Reviews: 14

star1star1star1star1star
Net terug van weer een heerlijke Corrective Treament behandeling, mijn absolute favoriet. Het lijkt wel een constante massage met de mooie produkten van Skeyndor en de zachte handen van Betty. Tot snel weer ;-)
Geplaatst op 18-10-2021 door Heike


star1star1star1star1star
Ik kijk altijd uit naar een afspraak bij Betty. Je voelt je meteen welkom en op je gemak in haar mooie salon. Ze heeft een uitgebreide keus aan behandelingen, voor iedere huid heeft ze wel een verwenpakket! Ze gebruikt de heerlijke producten van Skeyndor. Betty is zeer professioneel en je voelt je echt heerlijk ontspannen tijdens de behandeling. Erna ziet je huid er mooi uit en voelt heerlijk aan. Ik kan iedereen aanraden een afspraak voor een behandeling bij Betty te maken!! :-)
Geplaatst op 6-5-2021 door Lisette

Reactie van Betty
Dankjewel Lisette! Ik ben ook heel blij met de resultaten op jouw huid van de microdermabrasie behandelingen.


star1star1star1star1star
Ik heb 22 april weer een heerlijke ontspannen, hydraterende behandeling bij Betty ondergaan. Door de rustige professionele behandeling was ik, volgens mijn smartwatch, ruim een uur volledig ontspannen. Ik kom regelmatig bij Betty, omdat ik een zeer droge huid heb. Ik ga om de 5 a 6 weken naar haar toe. We gaan, omdat ik regelmatignaar Betty ga, ook het resultaat zien van de Skeyndor producten. Ik kijk al uit naar de volgende behandeling.:-)
Geplaatst op 23-4-2021 door Esther

Reactie van Betty
Fijn Esther, dat je weer zo genoten hebt van de behandeling. Ik ben ook heel blij met de mooie resultaten op jouw huid.


star1star1star1star1star
Mijn huid verandert door de jaren heen en de behandelingen veranderen mee. Vernieuwend met de vertrouwde professionaliteit en persoonlijke aandacht. Een weldaad voor mijn huid. Elke keer weer.
Geplaatst op 8-4-2021 door M. Brand

Reactie van Betty
Fantastisch om de mooie resultaten op jouw huid te zien na de Corrective Treatment.


star1star1star1star1star
Vandaag weer bij Betty geweest. Het mocht weer na de lockdown! Buiten hagelt en sneeuwt het. Maar ik krijg in de warme, behaaglijke stoel van de salon een heerlijke behandeling. Betty creeert iedere keer weer een persoonlijk en rustig moment, waarbij mijn huid en ik alle aandacht krijgen. Dank je wel Betty. Het was weer fijn. Tot gauw.
Geplaatst op 6-4-2021 door Bianca

Reactie van Betty
Fijn dat je weer hebt genoten Bianca. Ik vond het fijn je weer te kunnen verwelkomen in mijn salon, en jouw huid te kunnen verwennen.


star1star1star1star1star
Ben gisteren bij Betty geweest voor een complete gezichtsmassage. Ik ging er opgewekt en herboren vandaan.Ben ook heel erg blij met de aandacht en de rust waarmee Betty haar behandelingen doet. Bedankt Betty je hebt me een fijne dag bezorgd. Zie je weer over 6 weken Ria Gordijn
Geplaatst op 4-3-2020 door Ria Gordijn

Reactie van Betty
Heel graag gedaan Ria, je straalde toen je de salon verliet!


star1star1star1star1star
Een mooie make-up? Beauty Betty voelt perfekt aan wat bij je past, geeft tips en eenmaal uit de stoel is de blik in de spiegel genoeg om te beseffen dat dit het is waarvoor je bent gekomen. Mooi!!!!!!!!
Geplaatst op 14-2-2020 door Joke

Reactie van Betty
Ik heb met kleuren gewerkt die warmte geven in uw gezicht, daarbij gaan de ogen en de huid stralen. Fijn dat u blij bent met het resultaat!


star1star1star1star1star
Geweldig de behandelingen bij Beauty Betty!! Afgaande op eerdere reviews op deze website had ik een paar weken geleden een afspraak gemaakt voor een microdermabrassie behandeling. Eerlijk gezegd had ik mijn twijfels of je wel een verschil zou zien, maar wilde het toch een keer proberen. Maar... je ziet het echt, meteen ook al na de eerste keer! Ben er echt superblij mee. Dank je wel, Betty :-) Kijk alweer uit naar de volgende behandeling.
Geplaatst op 13-2-2020 door Simone

Reactie van Betty
Ik ben ook heel blij Simone, dat ik jou kan laten zien wat de microdermabrasie kuur voor jouw huid kan betekenen!


star1star1star1star1star
Zeer professionele schoonheidsspecialiste die je duidelijk en rustig uitlegd wat je huid nodig heeft. Je voelt je heel snel op je gemak door haar rustige en vriendelijke uitstraling. Ik beveel Betty zeker aan, je krijgt er geen spijt van. Je wilt alleen maar meer.
Geplaatst op 20-12-2019 door Esther

Reactie van Betty
Dankjewel Esther, ik vind het ook heel fijn om jou in mijn salon te mogen ontvangen, en ben heel blij met de mooie resultaten van jouw huid na de behandeling!



Toon alle 14 reviews...

Schrijf je review

Heb je een ervaring te delen met Schoonheidssalon Beauty Betty schrijf dan hieronder je review.