Schrijf een review

Heb je een ervaring te delen met De Rooij Slotenmaker schrijf dan hieronder je review.













De Rooij Slotenmaker


De Rooij Slotenmaker is uw specialist in hang & sluitwerk sinds 1979. Met de nieuwste apparatuur zorgen wij voor het schadevrij openen van uw deur. Ook voor het vervangen of het plaatsen van nieuwe sloten kunt u bij ons terecht.

Beoordeling 4.8 van de 5
Prima bedrijf (195 reviews)
star1star1star1star1star


De Rooij Slotenmaker
Corkstraat 46, 3047 AC Rotterdam

T: 085 - 3035872
E: info@derooijslotenspecialist.nl
W: www.derooijslotenspecialist.nl


Review De Rooij Slotenmaker

195 Reviews van De Rooij Slotenmaker

Beoordeling: 4.8 Reviews: 195

star1star1star1star1star
Slotenmaker DRS is een betrouwbaar bedrijf en levert een goede service.
Geplaatst op 14-5-2019 door Anoniem uit 's-Hertogenbosch


star1star1star1star1star
Werkzaamheden van de slotenmaker netjes en prima uitgevoerd. Op tijd en afspraken nagekomen.
Geplaatst op 2-5-2019 door Job uit Den haag


star1star1star1star1star
Vriendelijke monteur en zeer goed geholpen met het vervangen van de sloten van mijn huis. Erg tevreden met deze slotenmaker uit Rotterdam
Geplaatst op 18-4-2019 door Bergman uit Rotterdam


star1star1star1star1star
Prima bedrijf
Geplaatst op 12-4-2019 door Jansen uit Zwolle


star1star1star1star1star
Sloten laten vervangen omdat ik verhuisd ben. Netjes gewerkt en vriendelijke slotenmaker
Geplaatst op 2-4-2019 door Gaby uit Nijmegen


star1star1star1star1star
Goede service geleverd door de monteur
Geplaatst op 29-3-2019 door Berger uit Voorburg


star1star1star1star1star
Nieuw voordeur slot super fijn
Geplaatst op 22-3-2019 door Anoniem uit Assen


star1star1star1star1star
Deze slotenmaker komt zijn afspraken. Erg tevreden
Geplaatst op 15-3-2019 door Dirk uit Rotterdam


star1star1star1star1
Goede slotenmaker met prima prijzen. Slotenmaker heeft ook netjes gewerkt.
Geplaatst op 6-3-2019 door Rob uit Zaanstad


star1star1star1star1star
Prima bedrijf
Geplaatst op 1-3-2019 door Tom uit Rotterdam


star1star1star1star1star
Voordeur was dichtgevallen en kon niet meer naar binnen. Gelukkig kon monteur De Rooij snel bij mij zijn om de deur snel weer te openen Super fijn. ook heel erg blij met de prijs. Top slotenmaker
Geplaatst op 14-2-2019 door Fam. Knecht uit Den Haag


star1star1star1star1star
De Rooij Slotenmaker is een prima en betrouwbaar bedrijf. De monteur kwam op tijd en kreeg eerst vrijblijvende offerte voordat hij aan de slag ging. Top
Geplaatst op 6-2-2019 door Eric Jonge uit Schiedam


star1star1star1star1star
Stond in de regen buiten en was de sleutel vergeten. Heb slotenmaker de Rooij laten langskomen en heeft voor mij de deur open gemaakt nogmaals bedankt!!!
Geplaatst op 1-12-2018 door Wendy Hooi uit Middelburg


star1star1star1star1
Heb mijn huis laten beveiligen door slotenmaker de Rooij ben ben er erg over te spreken hun netheid van werken en het bespreken van oplossingen bij bebaalde oude ramen hoe we die toch goed konde beveiligen mijn dank is groot Vriendelijke groet Sandy Buitendam
Geplaatst op 30-11-2018 door Sandy uit Utrecht


star1star1star1star1star
Nieuwe meerpuntsluitingen laten plaatsen in mijn buitendeuren ziet er netjes uit en werkt heel goed
Geplaatst op 28-11-2018 door Holly feenstra uit Soest


star1star1star1star1star
Me huis laten beveiligingen met skg xxx cilinders ben erg tevreden over bedankt voor jullie service en vooral geduld hahaha
Geplaatst op 26-11-2018 door Casper de Zwart uit Bussum


star1star1star1star1
Goed bezig jongens ben dik tevreden
Geplaatst op 25-11-2018 door Leen uit Castricum


star1star1star1star1
Mijn achterdeur ging niet meer open. Slotenmaker de rooij gebeld en heeft de deur geopend en gelijk voorzien van een meerpuntssluiting en kerntrekbeslag. dik tevreden
Geplaatst op 23-11-2018 door Donny uit Den Hoorn


star1star1star1star1star
Prima service
Geplaatst op 16-11-2018 door Annelies Dekkers uit Maasluis


star1star1star1star1star
Slotenmaker de Rooij heeft bij ons nieuwe sloten geplaatst werkt prima allemaal bedankt
Geplaatst op 11-11-2018 door Freek Kuiters uit Amsterdam


star1star1star1star1
Had twee meerpuntsluitingen die vervangen moesten worden Slotenmaker de Rooij gemailt en zij hebben de klus gekregen om het te vervangen ik ben er reuzen blij mee
Geplaatst op 30-10-2018 door Anoniem uit Volendam


star1star1star1star1star
Voordeur geopend zonder schade. Dat is nou een professioneel bedrijf!!!
Geplaatst op 29-10-2018 door Henk uit Rotterdam


star1star1star1star1star
Mijn tuindeur ging niet meer opslot dus slotenmaker de Rooi gebeld en zij hebben ervoor gezorgd dat die weer op slot gaat.
Geplaatst op 23-10-2018 door Greet Staartjes uit Vlaardingen


star1star1star1star1star
Meerpuntssluiting kapot en laten maken zeer tevreden
Geplaatst op 17-10-2018 door Rob uit Terneuzen


star1star1star1star1star
Prima service en zij geven tevens 5 jaar garantie op de sloten en montage. Dat was ik nog niet eerder tegen gekomen. Ze hebben het hang en sluitwerk goed en netjes geplaatst bedankt voor jullie diensten.
Geplaatst op 16-10-2018 door Hetty Jagers uit Heerenveen



Toon alle 195 reviews van De Rooij Slotenmaker...