Review sterren

Schrijf een review

Heb je een ervaring te delen met De Rooij Slotenmaker schrijf dan hieronder je review.







De Rooij Slotenmaker


De Rooij Slotenmaker is uw specialist in hang & sluitwerk sinds 1979. Met de nieuwste apparatuur zorgen wij voor het schadevrij openen van uw deur. Ook voor het vervangen of het plaatsen van nieuwe sloten kunt u bij ons terecht.

Prima bedrijf (184 reviews)
star1star1star1star1star


De Rooij Slotenmaker
Ridderbuurt 30, 2771 ZA Boskoop

T: 085 - 3035872
E: info@derooijslotenspecialist.nl
W: www.derooijslotenspecialist.nl


Review De Rooij Slotenmaker

184 Reviews van De Rooij Slotenmaker

star1star1star1star1star
Stond in de regen buiten en was de sleutel vergeten. Heb slotenmaker de Rooij laten langskomen en heeft voor mij de deur open gemaakt nogmaals bedankt!!!
Geplaatst op 1-12-2018 door Wendy Hooi uit Middelburg


star1star1star1star1
Heb mijn huis laten beveiligen door slotenmaker de Rooij ben ben er erg over te spreken hun netheid van werken en het bespreken van oplossingen bij bebaalde oude ramen hoe we die toch goed konde beveiligen mijn dank is groot Vriendelijke groet Sandy Buitendam
Geplaatst op 30-11-2018 door Sandy Buitendam uit Utrecht


star1star1star1star1star
Nieuwe meerpuntsluitingen laten plaatsen in mijn buitendeuren ziet er netjes uit en werkt heel goed
Geplaatst op 28-11-2018 door Holly feenstra uit Soest


star1star1star1star1star
Me huis laten beveiligingen met skg xxx cilinders ben erg tevreden over bedankt voor jullie service en vooral geduld hahaha
Geplaatst op 26-11-2018 door Casper de Zwart uit Bussum


star1star1star1star1
Goed bezig jongens ben dik tevreden
Geplaatst op 25-11-2018 door Leen Mooistra uit Castricum


star1star1star1star1
Mijn achterdeur ging niet meer open. Slotenmaker de rooij gebeld en heeft de deur geopend en gelijk voorzien van een meerpuntssluiting en kerntrekbeslag. dik tevreden
Geplaatst op 23-11-2018 door Donny uit Den Hoorn


star1star1star1star1star
Prima service
Geplaatst op 16-11-2018 door Anelies Dekkers uit Maasluis


star1star1star1star1star
Slotenmaker de Rooij heeft bij ons nieuwe sloten geplaatst werkt prima allemaal bedankt
Geplaatst op 11-11-2018 door Freek Kuiters uit Amsterdam


star1star1star1star1
Had twee meerpuntsluitingen die vervangen moesten worden Slotenmaker de Rooij gemailt en zij hebben de klus gekregen om het te vervangen ik ben er reuzen blij mee
Geplaatst op 30-10-2018 door Anoniem uit Volendam


star1star1star1star1star
Voordeur geopend zonder schade. Dat is nou een professioneel bedrijf!!!
Geplaatst op 29-10-2018 door Henk uit Rotterdam


star1star1star1star1star
Mijn tuindeur ging niet meer opslot dus slotenmaker de Rooi gebeld en zij hebben ervoor gezorgd dat die weer op slot gaat.
Geplaatst op 23-10-2018 door Greet Staartjes uit Vlaardingen


star1star1star1star1star
Meerpuntssluiting kapot en laten maken zeer tevreden
Geplaatst op 17-10-2018 door Rob uit Terneuzen


star1star1star1star1star
Prima service en zij geven tevens 5 jaar garantie op de sloten en montage. Dat was ik nog niet eerder tegen gekomen. Ze hebben het hang en sluitwerk goed en netjes geplaatst bedankt voor jullie diensten.
Geplaatst op 16-10-2018 door Hetty Jagers uit Heerenveen


star1star1star1star1star
Nieuwe sloten laten plaatsen voor de voordeur. Deze werkte niet meer goed. Prima prijzen en netjes gewerkt. Dank
Geplaatst op 11-10-2018 door Nathalie uit Duivendrecht


star1star1star1star1star
Prima service
Geplaatst op 9-10-2018 door Linda Groot uit Haarlem


star1star1star1star1star
Toppers ga zo door
Geplaatst op 6-10-2018 door Ron Terpstra uit Den Haag


star1star1star1star1star
Dit bedrijf is zeer aan te bevelen als u slotproblemen heeft.
Geplaatst op 30-9-2018 door Cor uit Baarn


star1star1star1star1star
Ik vind dit een fijn bedrijf aan de telefoon. Ook de monteur aan de deur was erg vriendelijk geloof dat die Mathijs heet. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf en ik zal dit ook aan mijn mensen om me heen vertellen erg bedankt vriendelijke groet Ria Gisolf
Geplaatst op 28-9-2018 door Ria uit Rijswijk


star1star1star1star1star
was buitengesloten Gelukkig kan ik weer naar binnen.
Geplaatst op 24-9-2018 door Tamara uit Schiedam


star1star1star1star1star
Mijn voordeur slot was kapot en op het internet gaan kijken en zo vond ik een slotenmaker. Kreeg Roger aan de lijn en heeft mij vriendelijk geholpen. Hij heeft ervoor gezorgd dat er 's-middags gelijk een monteur langskwam en heeft het slot vervangen dank voor jullie service
Geplaatst op 23-9-2018 door Nicole uit Amsersfoort


star1star1star1star1star
Ik heb mijn hele huis laten beveiligen door slotenmaker de Rooij. Mijn dank is groot. Nog bedankt voor het advies om de sloten te smeren met WD40.
Geplaatst op 19-9-2018 door Gelienie uit Woerden


star1star1star1star1star
Top dienst geleverd. Aardige monteur
Geplaatst op 15-9-2018 door Marco Willemsen uit Utrecht


star1star1star1star1star
Slotenmaker de Rooij uit Deventer is bij mij langs geweest voor een offerte voor mijn woonhuis. Ik las op de website dat zij de laagste prijsgarantie hadden en daar heb ik ze aangehouden en inderdaad ze kwamen met een hele scherpe offerte. Dank voor het goede werk en de nette montage
Geplaatst op 12-9-2018 door Boudewijn Snoek uit Nijmegen


star1star1star1star1star
Cilinders laten vervangen van mijn huis in Deventer Erg tevreden want het kon allemaal met 1 sleutel en dat is erg handig Supertjes
Geplaatst op 9-9-2018 door Fraukje Bakker uit Deventer


star1star1star1star1star
De balkondeur van onze slaapkamer ging niet meer open. We hebben de slotenmaker gebeld en zijn langs gekomen om de balkondeur open te maken en gelijk een nieuwe cilinder te plaatsen.
Geplaatst op 5-9-2018 door Anoniem uit Harderwijk



Toon alle 183 reviews van De Rooij Slotenmaker...