Schrijf een review

Heb je een ervaring te delen met De Rooij Slotenmaker schrijf dan hieronder je review.













De Rooij Slotenmaker


De Rooij Slotenmaker is uw specialist in hang & sluitwerk sinds 1979. Met de nieuwste apparatuur zorgen wij voor het schadevrij openen van uw deur. Ook voor het vervangen of het plaatsen van nieuwe sloten kunt u bij ons terecht.

Beoordeling 4.8 van de 5
Prima bedrijf (205 reviews)
star1star1star1star1star


De Rooij Slotenmaker
Corkstraat 46, 3047 AC Rotterdam

T: 085 - 3035872
E: info@derooijslotenspecialist.nl
W: www.derooijslotenspecialist.nl


Review De Rooij Slotenmaker

205 Reviews van De Rooij Slotenmaker

Beoordeling: 4.8 Reviews: 205

star1star1star1star1star
Top service!
Geplaatst op 16-9-2019 door Fam. Bogaart uit Steenwijk


star1star1star1star1star
Vriendelijke monteur en super service, ik heb all sloten laten vervangen van mijn huis. dikke 10 voor De Rooij
Geplaatst op 14-9-2019 door Hans


star1star1star1star1star
Wij zijn erg blij met onze nieuwe sloten die zijn geplaatst door de monteur van slotenmaker de rooij. Hij heeft netjes gewerkt en was op tijd voor onze afspraak. Ook een nette service dat hij van te voren even heeft gebeld dat hij eraan kwam en een goed advies gegeven met politie keurmerk sloten. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.
Geplaatst op 6-9-2019 door Bastiaan uit Hoogeveen


star1star1star1star1star
Prima bedrijf en ervaren monteur die er weer voor heeft gezorgd dat we naar binnen kunnen. Fijn!!!
Geplaatst op 30-8-2019 door De Jong uit Roosendaal


star1star1star1star1star
Werkzaamheden zijn prima uitgeveord. erg tevreden
Geplaatst op 9-8-2019 door Anoniem uit Breukelen


star1star1star1star1star
Mooie prijs en een prima service voor het vervangen van de sloten in ons huis. Nogmaal dank
Geplaatst op 26-7-2019 door Bass1970 uit Emmen


star1star1star1star1star
Gelukkig snel geholpen door de monteur van de Rooij Slotenmaker. Prima offerte prijs voor een nieuw slot voor de voordeur.
Geplaatst op 13-7-2019 door Siem uit Nootdorp


star1star1star1star1star
Erg tevreden met het resultaat
Geplaatst op 27-6-2019 door Jan uit Berkel en Rodenrijs


star1star1star1star1star
Slotenmaker de rooij heeft mij goed geholpen met een nieuw voordeurslot omdat deze erg stroef liep en bijna niet meer opslot ging. Ook een aardige monteur die netjes vooraf heeft gebeld hoelaat die zou komen zodat ik niet de hele tijd thuis hoefde te zijn. Aanrader!!!!!!!!!!!
Geplaatst op 13-6-2019 door Alexandra uit Vlaardingen


star1star1star1star1star
Prima
Geplaatst op 31-5-2019 door Bastiaan uit Castricum


star1star1star1star1star
Slotenmaker DRS is een betrouwbaar bedrijf en levert een goede service.
Geplaatst op 14-5-2019 door Anoniem uit 's-Hertogenbosch


star1star1star1star1star
Werkzaamheden van de slotenmaker netjes en prima uitgevoerd. Op tijd en afspraken nagekomen.
Geplaatst op 2-5-2019 door Job uit Den haag


star1star1star1star1star
Vriendelijke monteur en zeer goed geholpen met het vervangen van de sloten van mijn huis. Erg tevreden met deze slotenmaker uit Rotterdam
Geplaatst op 18-4-2019 door Bergman uit Rotterdam


star1star1star1star1star
Prima bedrijf
Geplaatst op 12-4-2019 door Jansen uit Zwolle


star1star1star1star1star
Sloten laten vervangen omdat ik verhuisd ben. Netjes gewerkt en vriendelijke slotenmaker
Geplaatst op 2-4-2019 door Gaby uit Nijmegen


star1star1star1star1star
Goede service geleverd door de monteur
Geplaatst op 29-3-2019 door Berger uit Voorburg


star1star1star1star1star
Nieuw voordeur slot super fijn
Geplaatst op 22-3-2019 door Anoniem uit Assen


star1star1star1star1star
Deze slotenmaker komt zijn afspraken. Erg tevreden
Geplaatst op 15-3-2019 door Dirk uit Rotterdam


star1star1star1star1
Goede slotenmaker met prima prijzen. Slotenmaker heeft ook netjes gewerkt.
Geplaatst op 6-3-2019 door Rob uit Zaanstad


star1star1star1star1star
Prima bedrijf
Geplaatst op 1-3-2019 door Tom uit Rotterdam


star1star1star1star1star
Voordeur was dichtgevallen en kon niet meer naar binnen. Gelukkig kon monteur De Rooij snel bij mij zijn om de deur snel weer te openen Super fijn. ook heel erg blij met de prijs. Top slotenmaker
Geplaatst op 14-2-2019 door Fam. Knecht uit Den Haag


star1star1star1star1star
De Rooij Slotenmaker is een prima en betrouwbaar bedrijf. De monteur kwam op tijd en kreeg eerst vrijblijvende offerte voordat hij aan de slag ging. Top
Geplaatst op 6-2-2019 door Eric Jonge uit Schiedam


star1star1star1star1star
Stond in de regen buiten en was de sleutel vergeten. Heb slotenmaker de Rooij laten langskomen en heeft voor mij de deur open gemaakt nogmaals bedankt!!!
Geplaatst op 1-12-2018 door Wendy Hooi uit Middelburg


star1star1star1star1
Heb mijn huis laten beveiligen door slotenmaker de Rooij ben ben er erg over te spreken hun netheid van werken en het bespreken van oplossingen bij bebaalde oude ramen hoe we die toch goed konde beveiligen mijn dank is groot Vriendelijke groet Sandy Buitendam
Geplaatst op 30-11-2018 door Sandy uit Utrecht


star1star1star1star1star
Nieuwe meerpuntsluitingen laten plaatsen in mijn buitendeuren ziet er netjes uit en werkt heel goed
Geplaatst op 28-11-2018 door Holly feenstra uit Soest



Toon alle 205 reviews van De Rooij Slotenmaker...