Schrijf een review

Heb je een ervaring te delen met DJ & Drive in Show Partyfriend schrijf dan hieronder je review.















DJ & Drive in Show Partyfriend


Ben je op zoek naar een ervaren Allround Dj voor je feest die zorgt voor een gezellige sfeer en een volle dansvloer voor jong en oud? Dan ben je bij Partyfriend Drive-in show aan het juiste adres!

Beoordeling 4.9 van de 5
Prima bedrijf (87 reviews)
star1star1star1star1star1


Review DJ & Drive in Show Partyfriend

DJ & Drive in Show Partyfriend
Stationsweg 45A, 2675 AM Honselersdijk

T: 06-49373397
E: info@partyfriend.nl
W: www.partyfriend.nl


Bekijk alle Reviews

Beoordeling: 4.9 Reviews: 87

star1star1star1star1star
Prima
Gezellig feest met goede muziek en leuke reacties gehad
Geplaatst op 11-1-2020 door Desiree | Fletcher


star1star1star1star1star
Goede DJ
DJ John heeft gezorgd voor een geweldig personeelsfeest en de voetjes gingen van de vloer. Communicatie verliep ook prima. Zeer tevreden!
Geplaatst op 21-12-2019 door Bas


star1star1star1star1star
Fantastische avond
Mede door jou leuke muziek keuze hebben wij en onze gasten een fantastische avond gehad! We willen je hier nogmaals voor bedanken. Als we nog een keer een feest geven hopen we dat jij weer onze DJ wil zijn!
Geplaatst op 4-11-2019 door Ted en Nancy | De Tuin van de vier windstreken

Reviewsterren | Fantastische avond


star1star1star1star1star
Onvergetelijke avond
Allereerst willen wij u bedanken voor het verzorgen van de muziek op deze onvergetelijke avond. Wij hebben echt een tof avond gehad.
Geplaatst op 15-8-2019 door Jolanda en Davy | Lickebaerdshoeve Maasland

Reviewsterren | Onvergetelijke avond


star1star1star1star1star
Lekker veel gedanst
Dank voor het draaien, het was een mooie avond waar ook lekker veel gedanst is.
Geplaatst op 9-8-2019 door Evert en Lonneke | Delflandhoeve Delft


star1star1star1star1star
Leuke mix van nummers
Bedankt voor het draaien op onze bruiloft bij The Coast, wij zijn blij dat we voor jou hebben gekozen en hebben genoten! Je speelde goed in op het publiek met een leuke mix van nummers! Het was onze gasten ook opgevallen en kregen hier complimenten over.
Geplaatst op 31-7-2019 door Maurice en Roxanne | The Coast Monster

Reviewsterren | Leuke mix van nummers


star1star1star1star1
Aanrader
aanrader. Goede dj
Geplaatst op 19-7-2019 door Michel


star1star1star1star1star
Veel positieve reacties
Geweldig feest gehad. Mooie show en goede muziek. Veel positieve reacties gehad!!!
Geplaatst op 6-7-2019 door Brenda

Reviewsterren | Veel positieve reacties


star1star1star1star1star
Geweldig
DJ john heeft een geweldig feest verzorgd.
Geplaatst op 11-6-2019 door Miranda | Naaldwijk

Reviewsterren | Geweldig


star1star1star1star1star
Fantastisch feestje
De deejays van Partyfriend hebben er echt een fantastisch feest van gemaakt. Ook de lichtshow was erg mooi en uitgebreid.
Geplaatst op 28-5-2019 door Fam. van Dijk


star1star1star1star1star
Iedereen vond het te gek
Jullie hebben er een geweldig feest van gemaakt op onze bruiloft. Iedereen vond het te gek. Bedankt voor alles
Geplaatst op 12-5-2019 door Ineke


star1star1star1star1
Onvergetelijk feest
De Deejay heeft allround muziek gedraaid voor jong en oud. Top
Geplaatst op 8-5-2019 door Stefan | de Lier

Reviewsterren | Onvergetelijk feest


star1star1star1star1star
25 jarig huwelijksfeest
Super dank voor het geweldige feest. DJ Partyfriend draaide alles perfect aan elkaar zonder moeite en hij draaide ook onze verzoeknummers. Bedankt!
Geplaatst op 28-4-2019 door Astrid


star1star1star1star1
goede service
Bedankt voor de goede service en het feest. en wellicht tot ziens. Met vriendelijke groeten Peter
Geplaatst op 26-4-2019 door Peter


star1star1star1star1star
Geweldig feestje
Bedankt voor het geweldig feest voor mijn 50e verjaardag. Erg blij dat ik een dj bij jullie heb gevonden. Goed ingespeeld op de muziek uit de jaren 80/90. Heerlijk weer even terug in die oude tijd.
Geplaatst op 23-3-2019 door Gerrit


star1star1star1star1star
Geniaal
Ik wil je even bedanken voor het leuke feest. Het was echt geniaal. Je kan trouwens goed mixen van plaatjes. Ik raad jullie zeker aan bij andere als die ooit een feest willen geven
Geplaatst op 14-2-2019 door Robert | Maassluis


star1star1star1star1star
Helemaal top
Iedereen kan ik Partyfriend Drive in show aanbevelen. Mooie show voor een prima prijs.
Geplaatst op 11-1-2019 door Amber


star1star1star1star1star
Erg genoten
Goedenavond heren van Partyfriend, Ik wil graag nog even aan jullie mededelen dat het team erg heeft genoten van het feest. M'n complimenten
Geplaatst op 24-12-2018 door Team van Avonturia | Den Haag


star1star1star1star1star
Wat een geweldig feest vond iedereen het. Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord. Jammer dat het zo snel voorbij is maar was echt toppie
Geplaatst op 3-12-2018 door Anoniem


star1star1star1star1star
Weer een geweldig feest
Drive in show Partyfriend hebben wij nu al twee keer geboekt. Eerst voor onze bruiloft en dit keer voor ons verjaardagsfeest. De dj heeft goed ingespeeld op de muziekwensen van het publiek. Nogmaals bedankt
Geplaatst op 30-11-2018 door Marijke


star1star1star1star1star
Wij hebben een fantastisch bruiloftsfeest gehad. Helaas hadden wij slecht weer overdag maar gelukkig hebben de Dj's van Partyfriend ervoor gezorgd dat onze bruiloft geweldig is afgesloten. De hele avond stond de dansvloer vol en zijn alle verzoeknummers gedraaid die wij via verzoek kaartjes aan DJ John hebben kunnen geven. Ook ons openingsnummer is perfect gegaan en de mooie videopresentatie die via de speakers konden worden afgespeeld. Zeer veel complimenten gehad en super fijn dat wij vooraf konden kennismaken met DJ John. Echt een goede en ervaren Allround DJ! Nogmaals dank
Geplaatst op 16-11-2018 door Esther en Pim


star1star1star1star1star
Mijn 50ste verjaardag!
Geweldig feestje goed gedraaid
Geplaatst op 2-11-2018 door Henk


star1star1star1star1star
Super feestje!
Een swingend feestje dankzij de DJ!
Geplaatst op 25-10-2018 door Elisa


star1star1star1star1star
Wát een feest met deze DJ! Het ging helemaal los, perfecte muziek (en timing): helemaal naar wens. Ook leuk aangekleed en fijn dat John al op tijd geinstalleerd was zodat ook de eerste avondgasten aankwamen in een gezellige feestzaal. Aanrader!
Geplaatst op 4-10-2018 door Suzanne


star1star1star1star1star
Bedankt voor het verjaardagsfeest van gisteren. Het was erg gezellig.
Geplaatst op 1-10-2018 door Yvonne


star1star1star1star1
50ste verjaardagsfeest
Wij hebben Partyfriend ingeschakeld voor mijn 50ste verjaardag. Alle emails vooraf liepen erg heel soepel. Alle afspraken met de DJ werden nagekomen en goed geïnventariseerd wat onze wensen waren. Onze DJ heeft deze avond tot een spetterend feest gemaakt. Muziek keuze was top! Bedankt!
Geplaatst op 4-9-2018 door John


star1star1star1star1
Top muziek
DJ was erg vriendelijk en zorgde voor een goede sfeer. De beste disco hits uit de 70s en 80s kwamen uit de speakers en speelde lekker ook in op hollandse meezingers. Top!
Geplaatst op 22-8-2018 door Ingrid


star1star1star1star1star
Alleen maar positieve reacties gehoord
DJ John is een goede allround dj die goed aanvoelt wat het publiek wilt horen. We hebben op andere feesten wel is wat anders meegemaakt. Zeer tevreden en aanrader
Geplaatst op 30-7-2018 door Danny


star1star1star1star1
Het personeelsfeest was erg geslaagd en iedereen vond de 70's en 80's helemaal geweldig. Goed gemixt trouwens. Hopelijk tot volgend jaar
Geplaatst op 27-7-2018 door Angela, Eline en John


star1star1star1star1star
30ste verjaardagsfeest
Goede communicatie, op tijd, muziek was volgens wens en de liefhebbers hebben heel de avond gedanst.
Geplaatst op 16-7-2018 door Danielle


star1star1star1star1star
Na een fijne kennismaking met DJ John hebben wij besloten om Partyfriend te boeken voor onze bruiloft. Wij hebben een geweldig feest gehad. John heeft zelfs ons openingsnummer gemixt met meerdere nummers en dit ging helemaal perfect. Alleen maar positieve reacties gehoord.
Geplaatst op 7-6-2018 door Mariska & Bart

Reactie van de eigenaar
Beste Mariska en Bart, Heel fijn om te horen dat wij voor een geweldig feest hebben gezorgd. Jullie openingsdans ging helemaal perfect. Nogmaals dank voor de keuze van onze show. Gr. Dj John


star1star1star1star1star
Super Bruiloftsfeest
Wat een top DJ hoorde we regelmatig voorbij komen. Zeer ervaren. Mooie show. Nogmaals dank. Gr. Lisette & Jeroen
Geplaatst op 4-6-2018 door Lisette & Jeroen


star1star1star1star1star
Gewoon perfect!
Wij hebben Partyfriend geboekt voor mijn 30ste verjaardag. Alle contacten vooraf liepen heel soepel. Alle afspraken met de DJ werden nagekomen en we konden zelfs langskomen om kennis te maken en te bespreken wat onze wensen waren. Onze DJ heeft de avond werkelijk tot een geweldig feest gemaakt. Muziek keuze was top
Geplaatst op 2-6-2018 door Mariska


star1star1star1star1star
Zomerse bruiloftsdag
Onze bruiloft om nooit meer te vergeten dankzij goede muziek. Nogmaals dank!!!
Geplaatst op 22-5-2018 door Linda en Robbie


star1star1star1star1star
Wat een mooie en complete show hebben we gekregen. Super feest!
Geplaatst op 16-5-2018 door Tim en Suzanne


star1star1star1star1star
Vooraf hebben we telefonisch contact gehad met John en per e-mail de laatste wensen gecommuniceerd. Altijd toch even spannend hoe het dan zal bevallen op de dag zelf, maar ik kan me volledig aansluiten bij alle lovende reviews die hier onder staan! John & zijn collega wisten de sfeer op ons feest enorm goed aan te voelen, verzoekjes die niet binnen onze voorkeursmuziek vielen werden netjes aan de kant geschoven en de rest werd tussendoor gedraaid. Ons feest kwam in korte tijd op gang en dit is echt volledig aan hen te danken!
Geplaatst op 14-5-2018 door Sanne

Reactie van de eigenaar
Hoi Sanne, Super dank voor je recensie en het compliment. Heel leuk om te horen. Daar doen we het voor. Gr. DJ John


star1star1star1star1star
Prima
Voor onze bedrijfsborrel hebben wij een DJ gehuurd bij Partyfriend. Hij voelde goed het publiek aan. Zeer geslaagd feest!
Geplaatst op 12-4-2018 door Safe Globe


star1star1star1star1star
25 jarige huwelijksfeest
Topfeestje, geweldige muziek en sfeer!
Geplaatst op 27-3-2018 door Erwin


star1star1star1star1
Goed feest. Er is heel veel gedanst
Perfecte avond en goede muziek
Geplaatst op 26-3-2018 door Elise | Hoek van Holland


star1star1star1star1star
Gezellig sfeer en top muziek
In één woord geweldig! Er is de hele avond gedanst. De DJ heeft perfect de nummers gekozen die wij graag wilde horen. Top feest
Geplaatst op 3-3-2018 door Christine


star1star1star1star1star
Zeer geslaagde feestavond dankzij DJ Jordy. Nogmaals dank voor het geweldige feest!
Geplaatst op 26-2-2018 door Jeffrey en Babette


star1star1star1star1star
Nogmaals dank voor een geweldige drive-in show!!!! We hebben genoten en de enthousiaste reacties van vrienden stromen nog steeds binnen
Geplaatst op 25-2-2018 door Pascal


star1star1star1star1
Nogmaals dank voor het geweldige feest. DJ John heeft goed gedraaid. Gr. Willem & Janine
Geplaatst op 20-2-2018 door Willem & Janine


star1star1star1star1star
Muziek voor alle leeftijden met mooie lichten en hebben veel complimenten gehad voor de Muziek. Echt een aanrader.
Geplaatst op 20-2-2018 door Amber

Reactie van de eigenaar
Hoi Amber, jij ook dank voor het compliment. Gr. John


star1star1star1star1star
DJ John heeft er een geweldig feestje van gemaakt op onze bruiloft van 80/90 tot Top40 tot Latin. nogmaals dank.
Geplaatst op 31-1-2018 door Sjon en Amber


star1star1star1star1star
Hallo PartyFriends. Hartstikke bedankt voor alles We hebben genoten en tot de volgende keer
Geplaatst op 3-1-2018 door Joost & Kim


star1star1star1star1star
Top
Prima DJ
Geplaatst op 21-12-2017 door Jessie


star1star1star1star1star
Top sfeer!
Wij hebben met onze vrienden heerlijk kunnen dansen, verzoekjes werden snel gedraaid. Communicatie verliep prima met de DJ, top en bedankt..!
Geplaatst op 13-12-2017 door Mark


star1star1star1star1star
Geweldig
DJ voelde goed aan hoe hij er een geweldig feest van kon maken. Speelde goed in op het publiek
Geplaatst op 1-12-2017 door Theodore


star1star1star1star1star
Het was werkelijk een geweldige party. Mooie lichten en geluid was lekker hard maar weer niet te hard. Ook hebben jullie veel rekening gehouden met de verzoeknummertjes van de gasten. Als we jullie weer nodig hebben dan weet ik jullie te vinden
Geplaatst op 4-11-2017 door Tatiana


star1star1star1star1star
Fantastisch!
De DJ heeft er een topfeest van gemaakt. Vooraf konden we de wensen bespreken met DJ John over het verloop, de muziek en de opbouw/afbouw op zijn kantoor en kregen we een kleine impressie van de show. Alleen maar lof en zeker een aanrader om te boeken.
Geplaatst op 3-11-2017 door Fam. Bakker


star1star1star1star1star
Echt een aanrader
Goede DJ en netjes gekleed. Wij wilden een Dj die goed aanvoelde wat hij moest draaien op onze bruiloft. Dit deed hij super. Ook het laatste uurtje wat house muziek was helemaal top zoals wij dat graag wilde
Geplaatst op 22-10-2017 door Eveline en Joost


star1star1star1star1
Was weer een top avondje. Lekker gedraaid
Geplaatst op 3-8-2017 door Jack


star1star1star1star1star
Prettige en goede communicatie
Geweldige bruiloft gehad
Geplaatst op 1-8-2017 door Laura en Michel


star1star1star1star1star
Wij hebben Drive in Show Partyfriend gevraagd voor ons 12 1/2 jarig huwelijksfeest op 1 april jl. Een gezellig en duidelijk voorgesprek gehad over onze wensen. Op de avond zelf was de sfeer super, goede muziek, veel van onze verzoeknummers kwam voorbij en iedereen heeft genoten. Dank je wel DJ John! Wij kunnen terugkijken op een geweldig feest!
Geplaatst op 24-7-2017 door Henk @ Eric

Reactie van de eigenaar
Beste Henk en Eric, Super voor jullie positieve reacties en dat wij op jullie feest hebben mogen draaien. Nogmaals dank. Gr. John


star1star1star1star1
DJ John heeft ervoor gezorgd dat de dansvloer de hele avond vol heeft gestaan. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en voorkeuren en speelde goed in op de sfeer tijdens onze feestavond.
Geplaatst op 1-7-2017 door Nico en Anna-Petra


star1star1star1star1star
Partyfriend drive in show heeft op het feest van onze bruiloft gedraaid. Het was een fantastische avond! De dansvloer is niet leeg geweest en alle gasten zijn uit hun dak gegaan. Zeker een aanrader voor een onvergetelijk feest!
Geplaatst op 21-6-2017 door Rob en Kim

Reactie van de eigenaar
Beste Rob en Kim, Dank voor jullie reactie. Wij zijn blij om te horen dat wij voor jullie een onvergetelijk feest hebben mogen verzorgen. Heel veel geluk verder samen toegewenst. Met vriendelijke groet, DJ John


star1star1star1star1star
Wij hebben een top bruiloftsfeest gehad! Iedereen ging helemaal los. De DJ is erg flexibel, toen wij even genoeg hadden van Nederlandstalige muziek gaven we dat aan en werd er gelijk ingezet op andere muziek. De communicatie van te voren verliep erg prettig, John reageert erg snel en is duidelijk. Toen wij hem een half uurtje langer wilde boeken was dat ook geen probleem. Tevens hebben wij op de dag zelf niets gemerkt van opbouwwerkzaamheden oid. Al met al top!
Geplaatst op 24-5-2017 door Isabella

Reactie van de eigenaar
Hoi Isabella, Heel leuk om te horen dat jullie een top feest hebben gehad. Ik en de lightjockey hebben ook erg genoten. Thanks. Gr. John


star1star1star1star1star
Bedankt voor de geweldige service en de foto's niet te vergeten. We gaan jullie zeker aanbevelen
Geplaatst op 30-3-2017 door Marielle en Mark | Naaldwijk


star1star1star1star1star
Na een fijn kennismakingsgesprek met Partyfriend bij hun op kantoor hebben we besloten om DJ John te boeken. Wat hebben wij een geweldig feest gehad. Iedereen heeft gedanst en alle verzoeknummers hebben wij langs horen komen. Ook het belangrijkste moment met het openingsnummer heeft John zeer goed gedaan. Alleen maar complimenten gehoord. We hebben een fantastisch feest gehad.
Geplaatst op 2-3-2017 door Kim en Rene

Reactie van de eigenaar
Beste Kim en Rene, dank voor jullie gweldige reactie. Dat verzoeknummer van Sean Paul zorgde ervoor dat iedereen los ging. Super. Nogmaal dank. Dj John


star1star1star1star1star
Wij hebben een TOP-feestavond op onze bruiloft gehad!! Muziek is een heel belangrijke sfeermaker en John weet dit goed neer te zetten. Verder is hij heel vriendelijk en stond open voor onze ideeën en wensen. Het was echt een grandioze dag!!
Geplaatst op 20-2-2017 door Anoniem

Reactie van de eigenaar
Dank voor je reactie en positieve beoordeling


star1star1star1star1star
Hey John... Wat heb je er toch weer een gezelig feessie van gemaakt. Net als vorig jaar. Helemaal top
Geplaatst op 19-12-2016 door Michel


star1star1star1star1star
Superfeest! Goede Allround DJ en mooie lichtshow.
Geplaatst op 7-11-2016 door Michel en Linde


star1star1star1star1star
Als fotograaf ben ik op heel veel feesten geweest maar heb Partyfriend gekozen voor mijn eigen bruiloft. Wat kan deze DJ goed draaien zeg. Goed gemixt en allround muziek voor iedereen. Ook alle verzoeknummers zijn gedraaid. De hele avond is er gedanst en dat zie ik niet altijd meer gebeuren. Ook het volume was goed. Zuiver en helder geluid met een goede bass maar zeker niet te hard. Partyfriend raad ik aan voor de volle 100%!
Geplaatst op 7-11-2016 door Karel Fotografie

Reactie van de eigenaar
Beste Karel, dank voor je reactie en de foto's


star1star1star1star1star
John is een rustige jongen, tot hij achter z'n DJ-booth staat! Hij voelt perfect aan welke muziek er gedraaid moet worden en krijgt iedereen aan het dansen. Kortom: hij maakt het feest compleet!
Geplaatst op 5-11-2016 door Stefan en Rebecxa

Reactie van de eigenaar
Beste Stefan en Rebecxa, dank voor jullie reactie en het geweldige feest. Gr. DJ John


star1star1star1star1star
Lekker gedanst! Zeer geslaagd feestje
Geplaatst op 24-10-2016 door Wilma


star1star1star1star1star
Een geweldig feest, met dank aan John van Partyfriend. Vanaf het begin tot het eind voelde hij de muziek aan, dansvloer bleef gezellig vol staan. Echt een aanrader voor een topfeest, die iedereen zich blijft herrineren. Nogmaals bedankt John.
Geplaatst op 10-10-2016 door Caroline en Jack

Reactie van de eigenaar
Hoi Caroline en Jack, dank voor jullie reactie en positieve beoordeling. Gr. John


star1star1star1star1star
Wat was het fantastisch! We hebben genoten van de muziek op onze bruiloft. DJ John wist goed in te spelen op het publiek en de dansvloer stond de hele avond vol! Ook heeft hij al onze wensen vervuld en heb ik alleen maar positieve reacties gehad van onze vrienden en familie. Helemaal top dus! Bedankt John voor de onvergetelijke avond! Groetjes Mike & Hanneke
Geplaatst op 9-10-2016 door Hanneke


star1star1star1star1star
Afgelopen zaterdag hebben wij een fantastisch feest gehad. Dj Partyfriend heeft zeer goed gedraaid en al onze verzoeknummers hebben wij gehoord. Ook de lichteffecten gingen op de maat van de muziek. Zeer mooie show. Succes verder met jullie drive-in en nogmaals dank.
Geplaatst op 6-10-2016 door Marloes

Reactie van de eigenaar
Dank voor je reactie. Geweldig feest. Mooie locatie


star1star1star1star1star
Wij hebben genoten. Muziek voor alle leeftijden. Wij hebben door iedereen complimenten gehad voor de Muziek. Een duidelijke aanrader
Geplaatst op 4-10-2016 door Sophia en Jill

Reactie van de eigenaar
Dank voor jullie reactie en complimenten. Gr. John


star1star1star1star1star
Super bedankt Dj John. Ondanks het slechte weer is onze bruiloft feestavond geweldig geworden en om nooit meer te vergeten. Alleen maar complimenten gehoord ook over jullie lichtshow. Topper!
Geplaatst op 3-10-2016 door Cor en Angela

Reactie van de eigenaar
Beste Cor en Angela, Heel fijn om te horen. Onze lichtshow wordt elk jaar mooier en uitgebreider :) Thanks


star1star1star1star1star
Prima gedraaid en mooie lichteffecten. Iedereen heeft het erg gezellig gehad
Geplaatst op 2-10-2016 door Ruud


star1star1star1star1star
Super bedankt voor het geweldige feest. Alleen maar positieve reacties gehoord. Helemaal top! Pieter en Marloes
Geplaatst op 24-9-2016 door Piet

Reactie van de eigenaar
Beste Pieter en Marloes, Dank voor jullie positieve reactie. Gr. John


star1star1star1star1star
Niets meer dan lof voor deze drive-in!
Geplaatst op 18-9-2016 door Pascal

Reactie van de eigenaar
Beste Pascal, dank voor je reactie. Gr. DJ John


star1star1star1star1star
Leuke DJ
Wilde graag een 90s feest met foute muziek. Top feest geworden
Geplaatst op 6-9-2016 door Thomas


star1star1star1star1star
Het was een superfeest. Alleen maar positieve reacties gekregen van de gasten. Nogmaals bedankt
Geplaatst op 15-8-2016 door Aad


star1star1star1
Goede DJ en mooie show. Iedereen is losgegaan. Jammer dat de DJ iets te laat was (file)
Geplaatst op 14-8-2016 door Pim


star1star1star1star1star
Beste John, Erg bedankt voor de service. We waren in ieder geval erg tevreden en gaan jullie zeker onthouden voor als we weer eens een feestje willen geven
Geplaatst op 18-7-2016 door Randy en Marloes


star1star1star1star1star
Was een gezellig feestje, nogmaals bedankt en ook voor de foto's
Geplaatst op 12-6-2016 door Margot


star1star1star1star1star
Het was een super feest. Ga zo door
Geplaatst op 17-5-2016 door Lex


star1star1star1star1star
Beste Partyfriend, Hartstikke bedankt voor het geweldige feest. Jullie hebben weer geweldig gedraaid en iedereen is los gegaan
Geplaatst op 14-5-2016 door Roger en Eveline


star1star1star1star1
Hoi John, Nogmaals dank voor de geweldige drive-in show!!!! We hebben genoten en alleen maar positieve reacties gehoord
Geplaatst op 28-3-2016 door Pascal


star1star1star1star1star
Jullie hebben goed gedraaid. Mooie set en lichten. Iedereen vond het super
Geplaatst op 5-2-2016 door Wendy en Jessica


star1star1star1star1star
Onvergetelijk feest!
We hebben een onvergetelijk feest gehad op onze bruiloft. We hebben alleen maar positieve reacties gehoord. Nogmaals bedankt. Gr. Miran en Johnny
Geplaatst op 4-1-2016 door Miranda

Reactie van de eigenaar
Dank voor jullie reactie en leuk dat jullie achteraf nog even zijn langsgekomen. Geweldig feest!


star1star1star1star1star
Nogmaals bedankt. Het was super...Iedereen heeft een heerlijke avond gehad
Geplaatst op 2-12-2015 door Karin


star1star1star1star1star
Bedankt voor de goede service. Het was een mooi feest, met leuke muziek. Groet. Yvonne
Geplaatst op 23-10-2015 door Yvonne


star1star1star1star1star
Via deze weg willen wij jou onwijs bedanken voor het draaien op ons trouwfeest. Het was super gaaf en helemaal naar wens
Geplaatst op 7-6-2015 door Joris & Lieselotte