Eetbare Bloemen Shop


Beoordeling: 4.9 sterren | Aantal reviews 38
star1star1star1star1star1


Op onze website vindt u een overzicht van eetbare bloemen. Eetbare Bloemenshop teelt smaakvolle, kleurrijke eetbare bloemen op duurzame wijze. De eetbare bloemen zijn de finishing touch van uw gerecht.

Review Eetbare Bloemen Shop

Eetbare Bloemen Shop
Raaphorstlaan 11, 2681 LH MonsterAlle Reviews

Beoordeling: 4.9 Reviews: 38

Beoordeling 5 sterren reviews
Super sevice, en snelle levering! Prachtige bloemen en heel vriendelijk geholpen! Van harte aanbevolen!
3 dagen geleden door J.S. Nieuwenhuize


Beoordeling 5 sterren reviews
Prachtige eetbare bloemen die netjes op tijd geleverd worden. Goed verpakt. Ze waren nog even mooi als toen ze geleverd werden.
6 maanden geleden door Saskia


Beoordeling 5 sterren reviews
Ik was net iets te laat met bestellen maar ze hebben het op de valreep toch nog voor elkaar gekregen om nog even snel mijn bloemen te plukken en met de bezorger mee te geven! Mooie bloemen, fijne verpakking, uitstekende service.
6 maanden geleden door Hidde


Beoordeling 5 sterren reviews
Prachtige bloemen na 3 dagen in goede staat Goede verpakking Stonden erg mooi op de bruidstaart
7 maanden geleden door Martijke


Beoordeling 5 sterren reviews
Prachtige bloemen die dagenlang vers blijven
9 maanden geleden door Annet


Beoordeling 5 sterren reviews
Ik heb deze maand eetbare bloemen gehaald bij de eetbarebloemenshop voor een bruidstaart voor mijn zoon. Het bezoek was zeer inspirerend! Echt heel veel keus aan bloemen en heel veel kleuren. De eigenares gaf ook goed advies over hoe ik de bloemen het best drogen kon. De taart is mooier geworden dan ik had durven hopen! Cunera
9 maanden geleden door Cunera


Beoordeling 5 sterren reviews
Prachtige bloemen, goed verzorgd verzonden
Prachtige bloemen, goed verzorgd verzonden (in een isolatiezak met ijspakketjes), zodat ze echt lang mooi blijven. Goed advies over de hoeveelheid en soort bloemen die ik het beste kon gebruiken. Ik mocht een bruidstaart maken voor 2e paasdag en de bruid wilde graag een vrolijke voorjaarsbloemen-taart. Dat is met de bloemen van jullie shop he-le-maal gelukt! Dankjewel! Tot een volgende bestelling!
11 maanden geleden door Myriam


Beoordeling 5 sterren reviews
Zoals elke keer dat ik bloemen bestel bij de Eetbare Bloemen Shop was ik ook nu weer zeer content met de vlotte levering, perfecte verpakking en de bloemen die er prachtig uitzagen. Altijd een feestje om hiermee een gerecht op te fleuren en ook zo leuk om mensen eens bloemen te laten eten. Altijd als we bloemen gebruiken bij een diner worden mensen blij verrast. Het hoeft dus niet per se met een taart of zo, kan ook prima een salade of kaasplankje opfleuren!
1 jaar geleden door Violet


Beoordeling 5 sterren reviews
Voor de sweet table voor de bruiloft van een zeer goede vriendin heb ik super mooie bloemen besteld voor mijn taartjes. Van te voren overlegd met ze op welke dag ze het best geoogst en verstuurd konden worden. Heel fijn dat er meegedacht werd. Levering perfect op tijd en echt geweldig mooie kwaliteit bloemen. Heel erg bedankt! Het maakte de bruiloft nog feestelijker!
1 jaar geleden door MirjaToon alle 38 reviews...

Eetbare Bloemen Shop
Schrijf je review

Heb je een ervaring te delen met Eetbare Bloemen Shop schrijf dan hieronder je review.