Schrijf een review

Heb je een ervaring te delen met Eetbare Bloemen Shop schrijf dan hieronder je review.













Eetbare Bloemen Shop


Op onze website vindt u een overzicht van eetbare bloemen. Eetbare Bloemenshop teelt smaakvolle, kleurrijke eetbare bloemen op duurzame wijze. De eetbare bloemen zijn de finishing touch van uw gerecht.

Beoordeling 4.9 van de 5
Prima bedrijf (18 reviews)
star1star1star1star1star


Eetbare Bloemen Shop
Raaphorstlaan 11, 2681 LH Monster

T: 06 - 27157569
E: info@eetbarebloemenshop.nl
W: www.eetbarebloemenshop.nl


Review Eetbare Bloemen Shop

18 Reviews van Eetbare Bloemen Shop

Beoordeling: 4.9 Reviews: 18

star1star1star1star1star
Super mooie bloemen en bijzonder snelle en goede service. Ik gebruik de bliemen regelmatig voor taarten en ze zijn altijd perfect!
Geplaatst op 16-10-2019 door Vibeke Cohen, taartvoorjou


star1star1star1star1star
Uitstekende klantenservice en kwaliteit! De mooie bloemen zijn met veel zorg ingepakt. Ook m'n vragen werden snel en goed beantwoord! Dankjewel :-)
Geplaatst op 16-10-2019 door Biscuiterie Victor Baron


star1star1star1star1star
ik ben echt blij met deze eetbare bloemen en de ruime keus erin! zelf gebruik ik ze voor decoratie van mijn taarten. De bloemen zijn vers, ruiken heerlijk en smaken heel bijzonder!
Geplaatst op 16-10-2019 door Marina Masatovic


star1star1star1star1star
Bedankt voor de goede en snelle service! Het is helemaal gelukt met de taart. Groetjes Nathalie
Geplaatst op 9-8-2019 door Nathalie


star1star1star1star1star
Mooi assortiment
Een mooi assortiment, goede service. Vooral de violen, mix en leeuwenbekjes ben ik heel tevreden over. Al met al een aanrader!
Geplaatst op 8-6-2019 door Heeltje


star1star1star1star1star
Top service!
Bloemen werden verkeerd geleverd door PostNL waardoor ik ze te laat heb ontvangen. De contactpersoon van Eetbare Bloemen Shop was enorm vriendelijk en hielpen mij waar ze konden. Top service! Uiteindelijk kwam het pakketje boven water en ze waren erg mooi!
Geplaatst op 13-5-2019 door Sanne


star1star1star1star1star
Mooie eetbare bloemen!
Wat een mooie eetbare bloemen! Ook de service is top! Wij hebben al meerdere keren besteld en zijn elke keer uiterst tevreden!
Geplaatst op 13-4-2019 door Sophie


star1star1star1star1star
Hallo Adrienne, De bloemen waren fantastisch. Mooi sortiment en goede kwaliteit.
Geplaatst op 18-3-2019 door Anna


star1star1star1star1star
Hi Adrienne, Bloemetjes net ontvangen en ze zien er prachtig uit! Bijzonder bedankt voor de snelle service!!
Geplaatst op 18-3-2019 door Nora


star1star1star1star1star
Mooie kwaliteit bloemen en uitstekende service! Ik ga vaker bestellen!
Geplaatst op 18-3-2019 door Bianca


star1star1star1star1star
Beste, het is toch op het laatste moment kunnen doorgaan. De bloemen waren van zeer goede kwaliteit, waren prachtig om te decoreren en een extra dimensie bij het eten omwille van de unieke zachtheid/smaak. Ik kon het erg appreciëren dat de bloemen per 2 geleverd werden om een strakke symmetrie te houden in het pallet. Moest ik nog eens een dergelijk plan hebben kom ik zeker bij u terug! Hartelijk bedankt en prachtig werk
Geplaatst op 18-3-2019 door Philippe


star1star1star1star1star
Makkelijk besteld via de webshop en snel geleverd. Zeer mooie kwaliteit bloemen voor m'n gerechten en erg smaakvol.
Geplaatst op 15-3-2019 door John


star1star1star1star1star
Uitstekende kwaliteit en top service!
Geplaatst op 10-3-2019 door Marc


star1star1star1star1
Leuk
Geplaatst op 1-3-2019 door AJ


star1star1star1star1star
Zeer mooie en lekkere eetbare bloemen
Geplaatst op 18-1-2019 door Bart


star1star1star1star1star
Echt geweldig om uitleg te krijgen
Geplaatst op 3-9-2018 door Michele


star1star1star1star1
Goede service
Geplaatst op 21-8-2018 door Doemaargamen


star1star1star1star1star
Snel geleverd en goede kwaliteit bloemen
Geplaatst op 7-5-2018 door Renate