Eetbare Bloemen Shop


Beoordeling: 4.9 sterren | Aantal reviews 33
star1star1star1star1star1


Op onze website vindt u een overzicht van eetbare bloemen. Eetbare Bloemenshop teelt smaakvolle, kleurrijke eetbare bloemen op duurzame wijze. De eetbare bloemen zijn de finishing touch van uw gerecht.

Review Eetbare Bloemen Shop

Eetbare Bloemen Shop
Raaphorstlaan 11, 2681 LH Monster



Alle Reviews

Beoordeling: 4.9 Reviews: 33

Beoordeling 5 sterren reviews
Ik heb deze maand eetbare bloemen gehaald bij de eetbarebloemenshop voor een bruidstaart voor mijn zoon. Het bezoek was zeer inspirerend! Echt heel veel keus aan bloemen en heel veel kleuren. De eigenares gaf ook goed advies over hoe ik de bloemen het best drogen kon. De taart is mooier geworden dan ik had durven hopen! Cunera
Geplaatst op 28-6-2022 door Cunera


Beoordeling 5 sterren reviews
Prachtige bloemen, goed verzorgd verzonden
Prachtige bloemen, goed verzorgd verzonden (in een isolatiezak met ijspakketjes), zodat ze echt lang mooi blijven. Goed advies over de hoeveelheid en soort bloemen die ik het beste kon gebruiken. Ik mocht een bruidstaart maken voor 2e paasdag en de bruid wilde graag een vrolijke voorjaarsbloemen-taart. Dat is met de bloemen van jullie shop he-le-maal gelukt! Dankjewel! Tot een volgende bestelling!
Geplaatst op 19-4-2022 door Myriam


Beoordeling 5 sterren reviews
Zoals elke keer dat ik bloemen bestel bij de Eetbare Bloemen Shop was ik ook nu weer zeer content met de vlotte levering, perfecte verpakking en de bloemen die er prachtig uitzagen. Altijd een feestje om hiermee een gerecht op te fleuren en ook zo leuk om mensen eens bloemen te laten eten. Altijd als we bloemen gebruiken bij een diner worden mensen blij verrast. Het hoeft dus niet per se met een taart of zo, kan ook prima een salade of kaasplankje opfleuren!
Geplaatst op 13-12-2021 door Violet


Beoordeling 5 sterren reviews
Voor de sweet table voor de bruiloft van een zeer goede vriendin heb ik super mooie bloemen besteld voor mijn taartjes. Van te voren overlegd met ze op welke dag ze het best geoogst en verstuurd konden worden. Heel fijn dat er meegedacht werd. Levering perfect op tijd en echt geweldig mooie kwaliteit bloemen. Heel erg bedankt! Het maakte de bruiloft nog feestelijker!
Geplaatst op 8-11-2021 door Mirja


Beoordeling 5 sterren reviews
Zeer tevreden met de mooie bloemen en de levering is ook heel goed gegaan. Via de klantenservice meteen duidelijke informatie over mijn vraag ontvangen en goed geholpen! Bedankt!
Geplaatst op 11-10-2021 door Isabel


Beoordeling 5 sterren reviews
Van de week heb ik een bruidstaart gedecoreerd met eetbare bloemen van de eetbarebloemenshop. Ik ben erg tevreden over de service en de kwaliteit van de eetbare bloemen. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen
Geplaatst op 2-6-2021 door Madelon


Beoordeling 5 sterren reviews
Met zorg verpakt
Beste heer/mevrouw, Vandaag heb ik mijn bestelling ontvangen. Wat hebben jullie het met zorg verpakt en wat ziet het er mooi uit! Super blij mee. Met vriendelijke groet, Iris
Geplaatst op 18-2-2021 door Iris


Beoordeling 5 sterren reviews
Geweldig mooie bloemen. Zorgvuldig samengesteld, en uitstekend verzonden. Ze kwamen vers aan. Ik heb ze gebruikt voor een bruidstaart en het resultaat was schitterend. Viel erg in de smaak (letterlijk) bij de gasten en bruidspaar.
Geplaatst op 10-9-2020 door Margot


Beoordeling 5 sterren reviews
Bruidspaar was dolgelukkig met hun taart
De bloemen waren prachtig, heel prettig om te verwerken. De service was meer dan goed: ik kreeg erg goed advies over hoeveel ik nodig had en welke ik het beste kon gebruiken. Met veel liefde was er een perfecte mix samengesteld van de verschillende soorten. Het bruidspaar was dolgelukkig met hun taart, die perfect paste bij het boeket van de bruid. Tot de volgende keer!
Geplaatst op 9-9-2020 door Sandra's Little Cakery



Toon alle 33 reviews...

Eetbare Bloemen Shop
Schrijf je review

Heb je een ervaring te delen met Eetbare Bloemen Shop schrijf dan hieronder je review.