Eetbare Bloemen Shop


Beoordeling: 4.9 | Aantal reviews 31
star1star1star1star1star1


Op onze website vindt u een overzicht van eetbare bloemen. Eetbare Bloemenshop teelt smaakvolle, kleurrijke eetbare bloemen op duurzame wijze. De eetbare bloemen zijn de finishing touch van uw gerecht.

Review Eetbare Bloemen Shop

Eetbare Bloemen Shop
Raaphorstlaan 11, 2681 LH Monster

Voor meer informatie
Bel: 06 - 27157569



Alle Reviews

Beoordeling: 4.9 Reviews: 31

Beoordeling 5 sterren reviews
Zoals elke keer dat ik bloemen bestel bij de Eetbare Bloemen Shop was ik ook nu weer zeer content met de vlotte levering, perfecte verpakking en de bloemen die er prachtig uitzagen. Altijd een feestje om hiermee een gerecht op te fleuren en ook zo leuk om mensen eens bloemen te laten eten. Altijd als we bloemen gebruiken bij een diner worden mensen blij verrast. Het hoeft dus niet per se met een taart of zo, kan ook prima een salade of kaasplankje opfleuren!
Geplaatst op 13-12-2021 door Violet


Beoordeling 5 sterren reviews
Voor de sweet table voor de bruiloft van een zeer goede vriendin heb ik super mooie bloemen besteld voor mijn taartjes. Van te voren overlegd met ze op welke dag ze het best geoogst en verstuurd konden worden. Heel fijn dat er meegedacht werd. Levering perfect op tijd en echt geweldig mooie kwaliteit bloemen. Heel erg bedankt! Het maakte de bruiloft nog feestelijker!
Geplaatst op 8-11-2021 door Mirja


Beoordeling 5 sterren reviews
Zeer tevreden met de mooie bloemen en de levering is ook heel goed gegaan. Via de klantenservice meteen duidelijke informatie over mijn vraag ontvangen en goed geholpen! Bedankt!
Geplaatst op 11-10-2021 door Isabel


Beoordeling 5 sterren reviews
Van de week heb ik een bruidstaart gedecoreerd met eetbare bloemen van de eetbarebloemenshop. Ik ben erg tevreden over de service en de kwaliteit van de eetbare bloemen. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen
Geplaatst op 2-6-2021 door Madelon


Beoordeling 5 sterren reviews
Met zorg verpakt
Beste heer/mevrouw, Vandaag heb ik mijn bestelling ontvangen. Wat hebben jullie het met zorg verpakt en wat ziet het er mooi uit! Super blij mee. Met vriendelijke groet, Iris
Geplaatst op 18-2-2021 door Iris


Beoordeling 5 sterren reviews
Geweldig mooie bloemen. Zorgvuldig samengesteld, en uitstekend verzonden. Ze kwamen vers aan. Ik heb ze gebruikt voor een bruidstaart en het resultaat was schitterend. Viel erg in de smaak (letterlijk) bij de gasten en bruidspaar.
Geplaatst op 10-9-2020 door Margot


Beoordeling 5 sterren reviews
Bruidspaar was dolgelukkig met hun taart
De bloemen waren prachtig, heel prettig om te verwerken. De service was meer dan goed: ik kreeg erg goed advies over hoeveel ik nodig had en welke ik het beste kon gebruiken. Met veel liefde was er een perfecte mix samengesteld van de verschillende soorten. Het bruidspaar was dolgelukkig met hun taart, die perfect paste bij het boeket van de bruid. Tot de volgende keer!
Geplaatst op 9-9-2020 door Sandra's Little Cakery


Beoordeling 5 sterren reviews
Wat een fantastische eetbare bloemen! Ook de service is grandioos! Daar kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen! Wij gaan zeker vaker bestellen. Bedankt eetbare bloemenshop!
Geplaatst op 7-9-2020 door Karel


Beoordeling 5 sterren reviews
Hallo Adrienne, Dank je wel voor de mooie en lekkere viooltjes! Het is een feest om met de eetbare bloemen te werken. Ze geven net de finishing touch aan de taart!
Geplaatst op 22-6-2020 door F


Beoordeling 5 sterren reviews
Perfecte finishing touch
Hele mooie bloemen! Perfecte service, zelfs rondom de feestdagen. Hopelijk kan ik weer gauw met de bloemen werken omdat het de taart de perfecte finishing touch gaf!
Geplaatst op 9-1-2020 door Judith


Beoordeling 5 sterren reviews
Hele mooie bloemen! Top verpakt en bleven lang goed!
Geplaatst op 7-1-2020 door Tawny


Beoordeling 5 sterren reviews
Uitstekende service, heerlijke bloemen, heel goed verpakt in aluminium folie, snel bezorgd
Geplaatst op 22-12-2019 door Dago


Beoordeling 5 sterren reviews
Bloemen zijn zoals beschreven en goed op tijd en vers aangekomen in Belgie. Super tevreden!
Geplaatst op 28-10-2019 door Zahra


Beoordeling 5 sterren reviews
Super mooie bloemen en bijzonder snelle en goede service. Ik gebruik de bliemen regelmatig voor taarten en ze zijn altijd perfect!
Geplaatst op 16-10-2019 door Vibeke Cohen, taartvoorjou


Beoordeling 5 sterren reviews
Uitstekende klantenservice en kwaliteit! De mooie bloemen zijn met veel zorg ingepakt. Ook m'n vragen werden snel en goed beantwoord! Dankjewel :-)
Geplaatst op 16-10-2019 door Biscuiterie Victor Baron


Beoordeling 5 sterren reviews
Decoratie van mijn taarten
ik ben echt blij met deze eetbare bloemen en de ruime keus erin! zelf gebruik ik ze voor decoratie van mijn taarten. De bloemen zijn vers, ruiken heerlijk en smaken heel bijzonder!
Geplaatst op 16-10-2019 door Marina Masatovic


Beoordeling 5 sterren reviews
Bedankt voor de goede en snelle service! Het is helemaal gelukt met de taart. Groetjes Nathalie
Geplaatst op 9-8-2019 door Nathalie


Beoordeling 5 sterren reviews
Mooi assortiment
Een mooi assortiment, goede service. Vooral de violen, mix en leeuwenbekjes ben ik heel tevreden over. Al met al een aanrader!
Geplaatst op 8-6-2019 door Heeltje


Beoordeling 5 sterren reviews
Bloemen werden verkeerd geleverd door PostNL waardoor ik ze te laat heb ontvangen. De contactpersoon van Eetbare Bloemen Shop was enorm vriendelijk en hielpen mij waar ze konden. Top service! Uiteindelijk kwam het pakketje boven water en ze waren erg mooi!
Geplaatst op 13-5-2019 door Sanne


Beoordeling 5 sterren reviews
Mooie eetbare bloemen!
Wat een mooie eetbare bloemen! Ook de service is top! Wij hebben al meerdere keren besteld en zijn elke keer uiterst tevreden!
Geplaatst op 13-4-2019 door Sophie


Beoordeling 5 sterren reviews
Hi Adrienne, Bloemetjes net ontvangen en ze zien er prachtig uit! Bijzonder bedankt voor de snelle service!!
Geplaatst op 18-3-2019 door Nora


Beoordeling 5 sterren reviews
Unieke zachtheid en smaak
Beste, het is toch op het laatste moment kunnen doorgaan. De bloemen waren van zeer goede kwaliteit, waren prachtig om te decoreren en een extra dimensie bij het eten omwille van de unieke zachtheid/smaak. Ik kon het erg appreciëren dat de bloemen per 2 geleverd werden om een strakke symmetrie te houden in het pallet. Moest ik nog eens een dergelijk plan hebben kom ik zeker bij u terug! Hartelijk bedankt en prachtig werk
Geplaatst op 18-3-2019 door Philippe


Beoordeling 5 sterren reviews
Hallo Adrienne, De bloemen waren fantastisch. Mooi sortiment en goede kwaliteit.
Geplaatst op 18-3-2019 door Anna


Beoordeling 5 sterren reviews
Mooie kwaliteit bloemen en uitstekende service! Ik ga vaker bestellen!
Geplaatst op 18-3-2019 door Bianca


Beoordeling 5 sterren reviews
Makkelijk besteld via de webshop en snel geleverd. Zeer mooie kwaliteit bloemen voor m'n gerechten en erg smaakvol.
Geplaatst op 15-3-2019 door John


Beoordeling 5 sterren reviews
Uitstekende kwaliteit en top service!
Geplaatst op 10-3-2019 door Marc


Beoordeling 4 sterren reviews
Leuk
Geplaatst op 1-3-2019 door AJ


Beoordeling 5 sterren reviews
Zeer mooie en lekkere eetbare bloemen
Geplaatst op 18-1-2019 door Bart


Beoordeling 5 sterren reviews
Echt geweldig om uitleg te krijgen
Geplaatst op 3-9-2018 door Michele


Beoordeling 4 sterren reviews
Goede service
Geplaatst op 21-8-2018 door Doemaargamen


Beoordeling 5 sterren reviews
Snel geleverd en goede kwaliteit bloemen
Geplaatst op 7-5-2018 door Renate




Eetbare Bloemen Shop
Schrijf je review

Review Eetbare Bloemen Shop

Heb je een ervaring te delen met Eetbare Bloemen Shop schrijf dan hieronder je review.