Schrijf een review

Heb je een ervaring te delen met Enterimage schrijf dan hieronder je review.













Enterimage


Enterimage is een eenvoudig maar krachtig fotoprogramma voor Windows om snel en gemakkelijk al uw jpg foto's of afbeeldingen in één keer te verkleinen. Een handig, gratis en simpel foto programma wat overzichtelijk is ingedeeld en voor iedereen eenvoudig is te gebruiken om een foto te verkleinen.

Beoordeling 4.6 van de 5
Prima bedrijf (16 reviews)
star1star1star1star1star


Enterimage
E: info@enterimage.nl
W: www.enterimage.nl


Review Enterimage

16 Reviews van Enterimage

Beoordeling: 4.6 Reviews: 16

star1star1star1star1star
fijn programma
Geplaatst op 1-3-2019 door Peter



Foto resizen werkt snel en prima
Geplaatst op 15-2-2019 door Dirk


star1star1star1star1star
Met dit programma kun je honderden jpg foto's tegelijk verkleinen en dat scheelt mij ontzettend veel tijd. Ook kan het programma alle bestandsnamen aanpassen zodat je de foto's altijd eenvoudig kan terug vinden.
Geplaatst op 24-1-2019 door Fotograaf van Dijk


star1star1star1star1star
Wij werken al jaren met dit fotoprogramma voor onze webshop en assortiment. Heel simpel in gebruik en het resultaat (met tekst watermerk) is prima
Geplaatst op 11-1-2019 door Fiets Online Shop


star1star1star1star1star
Prima product voor een paar foto’s resizen (gratis versie)
Geplaatst op 7-11-2018 door Anoniem


star1star1star1star1star
Voorheen werkte we met de gratis versie maar toch besloten om Enterimage te kopen. Geen moment spijt van gehad het scheelt enorm veel tijd
Geplaatst op 6-7-2018 door Willem


star1star1star1star1star
Zeker 5 sterren waard onmisbaar programma
Geplaatst op 24-4-2018 door Kim


star1star1star1star1star
Enterimage is top ga zo door
Geplaatst op 15-2-2018 door Veenstra


star1star1star1star1star
Wij zochten voor ons bedrijf een foto programma waarbij je simpel een watermerk kan toevoegn. Met dit programma is dit heel eenvoudig in te stellen en wordt zelfs bij honderden foto’s teleijk toegevoegd. Perfect!
Geplaatst op 28-1-2018 door Anoniem


star1star1star1star1
Enterimage foto verkleinen werkt prima
Geplaatst op 11-8-2017 door Esther Jacobs


star1star1star1star1star
Voor onze objecten zoals woningen en bedrijfspanden maken wij foto’s voor Funda en onze website. Met Enterimage kunnen we zeer snel en eenvoudig alle foto’s verkleinen naar het juiste formaat maar ook meer contrast toevoegen zodat de foto’s scherper zijn. Met de automatische naamwijziging krijgen alle bestanden de juiste naam wat voor ons heel duidelijk is en ook goed voor Google. Super programma!!!
Geplaatst op 28-7-2017 door Makelaar Utrecht


star1star1star1star1star
Makkelijk programma
Geplaatst op 7-2-2017 door John


star1star1star1star1star
Vroeger maakte ik gebruik van Photoshop om alle foto’s van mijn hobby te verkleinen maar dit was zeer omslachtig. Nu met Enterimage is dit verleden tijd en hoeft ik niet meer na te denken hoe dit ook al weer moest doen. Echt zeer eenvoudig! Geweldig programma.
Geplaatst op 20-10-2016 door Ed Janssen


star1star1star1star1star
Enterimage fotoprogramma werkt perfect voor het verkleinen van de foto's. Wij maken zelf foto's van de occasions en kunnen eenvoudig de foto's verkleinen en uploaden naar onze website. Simpel afbeeldingen verkleinen.
Geplaatst op 6-9-2016 door Westland Autobedrijf


star1star1star1star1star
Fijn programma!
Geplaatst op 18-4-2016 door Sandra


star1star1star1star1star
Super makkelijk programma. Met 1 druk op de knop kun je al je foto’s eenvoudig verkleinen.
Geplaatst op 5-1-2016 door Jasper