Reviews Entersite Webdesign


Beoordeling: 4.9 sterren | Aantal reviews 22
star1star1star1star1star1


Entersite is sinds 2003 specialist in webdesign, webshop, zoekmachine optimalisatie, domeinnaam en hosting. Wij denken graag met u mee naar een perfecte oplossing voor al uw website vragen.

Review Entersite Webdesign

Entersite Webdesign
Voor meer informatie
Bel: 0478 - 562587Alle Reviews

Beoordeling: 4.9 Reviews: 22

Beoordeling 5 sterren reviews
Geweldige ontwikkeling van onze nieuwe website Cube4u. Voorzien van een online designer om kubussen en zuilen te voorzien van tekst. Communicatie met John was top en er is met al onze wensen rekening gehouden. Oplevering duurde iets langer maar dit was ook wel een behoorlijk project om alles goed werkend te krijgen. Zeer tevreden klant!
1 jaar geleden door Eric


Beoordeling 5 sterren reviews
Zeer tevreden over onze nieuwe website en vernieuwde cms. we werden al goed gevonden via Google maar met de nieuwe mobiele site zien we nu al binnen 1 maand meer bezoekers op onze website.
4 jaar geleden door Brenda | Naaldwijk


Beoordeling 5 sterren reviews
Entersite onderhoud onze website en ontwerpt en plaatst onze digitale menukaarten. Daarnaast hebben ze een videomodule op onze website geplaatst waarbij je alle kanten van het strand van Hoek van Holland kunt bekijken. Top werk!
4 jaar geleden door Beachclub | Hoek van Holland


Beoordeling 5 sterren reviews
Bouwers van entersite heeft voor ons een internationale site mogen bouwen met een enorme database van vele duizenden schepen met soms wel 10 foto's per schip die online gekocht kunnen worden. De site is supersnel met laden maar ook het beheer is razendsnel en heel eenvoudig in gebruik om schepen te beheren...zeer tevreden over het maatwerk!!!
4 jaar geleden door Epi Mare


Beoordeling 4 sterren reviews
Ze leveren prima diensten
5 jaar geleden door Rob


Beoordeling 5 sterren reviews
Wij hebben bij Entersite een rekenmodule laten ontwikkelen waar wij dagelijks gebruik van maken. Dit scheelt ons ontzettend veel tijd. John heeft ons goed geadviseerd en is adequaat met updates doorvoeren.
5 jaar geleden door Intranet Secure


Beoordeling 5 sterren reviews
Mail werkt snel en ligt er nooit uit
5 jaar geleden door Gerard


Beoordeling 5 sterren reviews
Entersite ontwikkelt met veel succes onze websites en hun zorgen dat wij zeer goed worden gevonden. Ze zijn altijd goed bereikbaar en denken mee met oplossingen voor ons bedrijf. Aanrader
5 jaar geleden door Slotenspecialist


Beoordeling 5 sterren reviews
Prima service
5 jaar geleden door AdrianaToon alle 22 reviews...

Entersite Webdesign
Schrijf je review

Heb je een ervaring te delen met Entersite Webdesign schrijf dan hieronder je review.