Schrijf een review

Heb je een ervaring te delen met Entersite Design schrijf dan hieronder je review.













Entersite Design


Entersite is sinds 2001 specialist in webdesign, vormgeving, seo, domeinnaam en hosting. Wij denken graag met u mee naar een perfecte oplossing voor uw website.

Beoordeling 4.8 van de 5
Prima bedrijf (18 reviews)
star1star1star1star1star


Entersite Design
Stationsweg 45A, 3146 BT Honselersdijk

T: 0174-700225
E: info@entersite.nl
W: www.entersite.nl


Review Entersite Design

18 Reviews van Entersite Design

Beoordeling: 4.8 Reviews: 18

star1star1star1star1
Ze leveren prima diensten
Geplaatst op 1-3-2019 door Rob


star1star1star1star1star
Wij hebben bij Entersite een rekenmodule laten ontwikkelen waar wij dagelijks gebruik van maken. Dit scheelt ons ontzettend veel tijd. John heeft ons goed geadviseerd en is adequaat met updates doorvoeren.
Geplaatst op 15-1-2019 door Intranet Secure


star1star1star1star1star
Mail werkt snel en ligt er nooit uit
Geplaatst op 16-12-2018 door Gerard


star1star1star1star1star
Entersite ontwikkelt met veel succes onze websites en hun zorgen dat wij goed worden gevonden in Google. Ze zijn altijd goed bereikbaar en denken mee met oplossingen voor ons bedrijf. Aanrader
Geplaatst op 27-10-2018 door Slotenmaker DRS


star1star1star1star1star
Prima service
Geplaatst op 27-8-2018 door Adriana


star1star1star1star1star
Wij zijn al jaren klant bij Entersite en zeer tevreden. We kunnen altijd een mail sturen met updates voor de websites die kosteloos worden doorgevoerd. Dat is pas een service.
Geplaatst op 7-8-2018 door Dirk


star1star1star1star1star
Al jaren klant en nog steeds blij met de service :)
Geplaatst op 19-6-2018 door Kapper Rijswijk


star1star1star1star1star
Professioneel webbedrijf. John denkt mee en geeft goed en eerlijk advies.
Geplaatst op 30-5-2018 door Rogier


star1star1star1star1star
Wij wilde alleen email zonder website. Bij veel bedrijven was dit niet mogelijk. Bij Entersite kon dit wel en was dezelfde dag nog geregeld voor een prima prijs
Geplaatst op 7-1-2018 door Tim


star1star1star1star1
Prima bedrijf en altijd bereikbaar en snel antwoord
Geplaatst op 9-12-2017 door Ramon


star1star1star1star1star
Wij wilde een kleurrijke website en de mogelijkheid om deze zelf te kunnen onderhouden. Dit is goed gelukt. Ook het aanvraagformulier is toegevoegd aan de site en werkt heel eenvoudig en soepel.
Geplaatst op 27-11-2017 door Partyfriend Drive in Show


star1star1star1star1
Betaalmodule iDeal laten implementeren in onze website. Dezelfde dag werkte het nog. Super
Geplaatst op 7-11-2017 door Tom Bakker


star1star1star1star1star
Voor ons platform voor zaalverhuur zijn wij in contact gekomen met Entersite voor een professionele bedrijvengids. Communicatie verliep prima en ze hebben al onze eisen verwerkt in de website. Erg tevreden
Geplaatst op 12-8-2017 door Zaallocaties


star1star1star1star1star
Ik heb een webshop laten maken bij Entersite en ben erg blij met het resultaat. We worden nu zelfs goed gevonden op mobiel. Je kan zelf makkelijk dingen aanpassen via hun cms
Geplaatst op 13-5-2017 door Nicolien


star1star1star1star1star
Voor onze klanten heeft entersite een SMS module gebouwd voor het aanmelden en afmelden. Zeer tevreden en werkt prima
Geplaatst op 29-10-2016 door LaCosta


star1star1star1star1star
Entersite is een leuk bedrijf die met je meedenkt en heeft voor ons een mooie webshop gebouwd
Geplaatst op 6-6-2016 door Sieradenshop


star1star1star1star1star
Wij zijn zeer tevreden over onze website en het cms. Het beheren van de website is ook eenvoudig in gebruik wat voor ons heel belangrijk was.
Geplaatst op 10-3-2016 door Fietsenwinkel Westland


star1star1star1star1star
Prima webdesign bedrijf en erg behulpzaam
Geplaatst op 20-2-2016 door Peter