RJ Sports Personal Training & Healthcenter


Beoordeling: 5 sterren
Prima bedrijf (8 reviews)
star1star1star1star1star


De filosofie binnen RJ Sports is gebaseerd op functioneel trainen en bewegen. Dit betekent veelal werken met ‘vrije gewichten’ in plaats van met de ‘klassieke’ apparaten. Al met al een grote passie voor bewegen, gezondheid en lifestyle. Continu willen leren daar gaat het om. In jezelf willen investeren om beter te worden en te groeien. Alles draait om motivatie.

Review RJ Sports Personal Training & Healthcenter

RJ Sports Personal Training & Healthcenter
Nobellaan 1, 4622 AH Bergen Op Zoom

Voor meer informatie
Bel: 06 - 48 08 71 44Alle Reviews

Beoordeling: 5 Reviews: 8

star1star1star1star1star
Nu alweer bijna 4 maanden verder en daardoor een goed moment om terug te kijken. Ritish niet alleen als personal trainer heel goed in zijn werk, maar ook als mens is het een fijn persoon. Denkt met je mee, is altijd gemotiveerd en dat zorgt ook voor dat ik kan blijven gaan. Fijne sfeer om in te trainen.
Geplaatst op 12-11-2020 door Efe


star1star1star1star1star
Ritish maakt op basis van mijn wensen en doelen een gepersonaliseerd training- en voedingschema. Hij maakt zijn trainingen uitdagend en hij weet me altijd te motiveren. Dit zie ik terug in de spiegel! Ik ben erg blij met de resultaten en heb niet eerder zo lekker in mijn vel gezeten.
Geplaatst op 3-11-2020 door Aida


star1star1star1star1star
Een jaar geleden begonnen met sporten bij RJ sports. En wat een super ervaring. De eigenaar/personal trainer Ritish denkt altijd met je mee, past zijn lessen aan op jouw wensen en zorgt er altijd voor dat je het uiterste uit je les haalt (ook als je een keer minder zin het). En daarnaast is het altijd mega gezellig! Sporten nog nooit met zoveel plezier gedaan!
Geplaatst op 2-11-2020 door Dani


star1star1star1star1star
Goede begeleiding bij het sporten. Heb een mooie resultaat geboekt in minder dan 3 maanden. Zonder begeleiding was dit mij niet gelukt. Een aanrader voor iedereen
Geplaatst op 1-11-2020 door Aswin Gajadhar


star1star1star1star1star
Een fijne personal trainer! Heeft oog voor detail, en legt alles gedetailleerd uit. Een aanrader voor een ieder of je nou beginnende sporter of topsporter bent!
Geplaatst op 31-10-2020 door Ravv


star1star1star1star1star
Prettige personal trainer, goede prijs kwaliteit verhouding, laagdrempelig, korte lijnen, uitstekende en professionele trainingen op maat. Enkel min punt: personal trainer beheerst Nederlandse taal niet optimaal.
Geplaatst op 31-10-2020 door Charlotte


star1star1star1star1star
Ritish is een fijne trainer! Tijdens de trainingen en zowel ook met je voeding. Hij is erg meegaand met zijn klanten! Dankzij hem heb ik weer zin om te sporten en heb ik mijn doel behaald!
Geplaatst op 29-10-2020 door Naomi


star1star1star1star1star
Hele goede professionele trainingen, altijd uitdagend.
Geplaatst op 29-10-2020 door Janinka
Schrijf je review

Heb je een ervaring te delen met RJ Sports Personal Training & Healthcenter schrijf dan hieronder je review.