Schoonheidssalon Carla Steenbergen


Beoordeling: 5 sterren | Aantal reviews 21
star1star1star1star1star


Ruim 40 jaar geleden is Carla als jongste schoonheidsspecialiste van Nederland begonnen in dit mooie vak. Carla heeft nu haar eigen schoonheidssalon in Naaldwijk (Westland) en is specialist in huidverbetering, hydrafacial en permanente make up.

Review Schoonheidssalon Carla Steenbergen

Schoonheidssalon Carla Steenbergen
s-Gravenzandseweg 24, 2671 JN Naaldwijk

Voor meer informatie
Bel: 0174 - 628 976Alle Reviews

Beoordeling: 5 Reviews: 21

Beoordeling 5 sterren reviews
Hadden we veel eerder moeten doen
Een kennis wees mij en m'n zus op de kliniek van Carla. Allebei waren we nooit bezig geweest met onze huid en de verzorging daarvan, anders dan een dagcreme. Maar de kennis was zo enthousiast, dat we besloten een afspraak te maken. En wat een goede beslissing was dat! Carla toonde ons met foto's van onze verschillende huidlagen, hoe het gesteld was met onze gezichten. Er was werk aan de winkel. Nu, slechts enkele behandelingen en een paar weken haar producten gebruiken later, voelt onze huid steviger aan en krijgen we beiden geregeld complimentjes over onze huid. Eerlijk is eerlijk, de behandelingen kunnen kostbaar zijn, maar je kunt heel goed keuzes maken, waardoor het al snel haalbaar is jezelf dit cadeau te doen. Carla adviseert goed in de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Hadden we veel eerder moeten doen!
1 jaar geleden door Linda


Beoordeling 5 sterren reviews
Ervaren professional
Carla is een ervaren professional, Ze deelt graag haar kennis en tips tijdens de effectieve behandelingen. Daarnaast is Carla zelf een warme gezellige vrouw, wel zo leuk tijdens de behandeling ;)
1 jaar geleden door Jack


Beoordeling 5 sterren reviews
Vakvrouw die geweldig haar vak uitoefent!
De salon van Carla heeft een warme, gezellige & professionele uitstraling. Carla is een professional die weet waar ze mee bezig is. Producten vind ik geweldig. Ik beveel deze salon zeker aan qua professionaliteit, gezelligheid, sfeer & een vakvrouw die geweldig haar vak uitoefent!
1 jaar geleden door Jeannette


Beoordeling 5 sterren reviews
Goede adviezen
Ik kom al meer dan 15 jaar bij Carla in haar mooie salon, elke keer is top en kom ik er weer stralend vandaan. Carla is zeer professioneel, kundig en klantvriendelijk. Ik krijg altijd goede adviezen en ze verkoopt heerlijke producten om thuis te gebruiken. Al met al een aanrader voor iedereen!!! Carla je ben een topper!
1 jaar geleden door Carola


Beoordeling 5 sterren reviews
Zeer, zeer tevreden
Wat een fijne moderne en gespecialiseerd salon. Carla heeft heel veel kennis over haar vak. Mijn huid had wel een oppepper nodig. Ze heeft super goed advies gegeven over hoe ik mijn huid het beste kan behandelen. Heb producten gekocht en ben zeer, zeer tevreden. Dank je wel daar voor Carla. Ik raad deze salon zeker aan. Zeer goed professioneel advies .
1 jaar geleden door Sandra


Beoordeling 5 sterren reviews
De expertise van Carla is echt geweldig
De expertise van Carla is echt geweldig. Zelf kom ik al jaren bij Carla. Je kan voor allerlei vragen bij Carla terecht. Ze heeft altijd een passend advies voor je. De mooiste make-up kan je ook in de salon van Carla vinden. De producten om je mee te verzorgen zijn fijn in gebruik.
1 jaar geleden door Silvia Brugman


Beoordeling 5 sterren reviews
Gezicht schoner en mooier geworden
Ik (14 jr.) heb in 1 gewone behandeling geleerd van Carla hoe ik me gezicht met haar product schoonmaak en dat je altijd een zonnefactor op moet ivm latere huidschade. ik doe meer dan een 1/2 jr met 1 reinigings product en de scrub een 1jr de factor creme 1/2 jr dit kost minder dan steeds flesjes bij een drogist kopen! In 1 jaar is me mijn gezicht schoner en mooier geworden
1 jaar geleden door Sterre


Beoordeling 5 sterren reviews
Zeer kundig op het gebied van huidverbetering
Ik ben al meer dan 20 jaar klant bij Carla. Carla is een vakvrouw en zeer kundig op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Ik kan de salon van harte aanbevelen!
1 jaar geleden door Jacqueline


Beoordeling 5 sterren reviews
Finishing touch
Eerlijk advies is wat carla je geeft meer als 30 jr ervaring heeft ze, of je nou wel of niet wil investeren in haar producten laat ze aan jou over! Schoonheid komt ook van binnenuit..ik ben 50 geweest en word altijd stukken jonger geschat vanwege me goede mooi verzorgde huid! Verder heeft ze me dochter behandeld met licht acne dit had al resultaat na 1 behandeling en ik een blij kind! De producenten zijn misschien iets prijziger maar ik je doet er 2 missch wel 3 langer mee is mijn ervaring! De ontspannende sfeer en het kopje koffie erna geeft een behandeling van Carla 'finishing touch' en stap je stralend energiek de salon uit!
1 jaar geleden door JoyceToon alle 21 reviews...

Schoonheidssalon Carla Steenbergen
Schrijf je review

Heb je een ervaring te delen met Schoonheidssalon Carla Steenbergen schrijf dan hieronder je review.