Zaallocaties


Beoordeling: 4.6 | Aantal reviews 13
star1star1star1star1star


Zaallocaties..dé website voor zaalverhuur Vind hier een geschikte feestlocatie, trouwlocatie of vergaderlocatie voor je verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, personeelsuitje, receptie, borrel of themafeest.

Review Zaallocaties

Zaallocaties
Voor meer informatie
Bel: 085 - 1301791



Alle Reviews

Beoordeling: 4.6 Reviews: 13

star1star1star1star1
Voor onze bruiloft van 80 gasten zochten wij een zaaltje in de buurt. Via Zaallocaties snel gevonden en contact opgenomen met de locatie.
Geplaatst op 26-1-2019 door Jasper en Ineke


star1star1star1star1
Mooie website met een leuk aanbod locaties
Geplaatst op 18-12-2018 door Edward


star1star1star1star1
Voor een 50 jarig verjaardagsfeest waren wij opzoek naar een leuk zaaltje voor 90 gasten. Via Zaallocaties eenvoudig kunnen vinden en snel contact met de locatie
Geplaatst op 6-11-2018 door Esther


star1star1star1star1star
Snel en eenvoudig bij diverse locaties het aanvraagformulier ingevuld en direct reacties gekregen van de locaties. Dat scheelt voor ons veel tijd
Geplaatst op 7-10-2018 door Fam. Janssen


star1star1star1star1star
Prima 5 sterren!!!
Geplaatst op 2-8-2018 door Paul


star1star1star1star1star
Uiteindelijk een leuke zaal kunnen vinden voor ons feest en een afspraak gemaakt om te bezichtigen. Zeer tevreden
Geplaatst op 27-3-2018 door Amber


star1star1star1star1star
Prima zaal
Geplaatst op 13-2-2018 door Michel Stegeman


star1star1star1star1star
Overzichtelijke website met genoeg informatie en mooie en duidelijke foto’s
Geplaatst op 29-10-2017 door Heerema


star1star1star1star1
Uiteindelijk een leuke zaal kunnen vinden via de provincie en niet via de plaats. Heel fijn dat je ook kunt filteren op provincie
Geplaatst op 23-6-2017 door Lamir



Toon alle 13 reviews...

Schrijf je review

Heb je een ervaring te delen met Zaallocaties schrijf dan hieronder je review.