Review sterren

Schrijf een review

Heb je een ervaring te delen met De Rooij Slotenmaker schrijf dan hieronder je review.







De Rooij Slotenmaker


De Rooij Slotenmaker is uw specialist in hang & sluitwerk sinds 1979. Met de nieuwste apparatuur zorgen wij voor het schadevrij openen van uw deur. Ook voor het vervangen of het plaatsen van nieuwe sloten kunt u bij ons terecht.

Prima bedrijf (184 reviews)
star1star1star1star1star


De Rooij Slotenmaker
Ridderbuurt 30, 2771 ZA Boskoop

T: 085 - 3035872
E: info@derooijslotenspecialist.nl
W: www.derooijslotenspecialist.nl


Review De Rooij Slotenmaker

184 Reviews van De Rooij Slotenmaker

star1star1star1star1star
Stond in de regen buiten en was de sleutel vergeten. Heb slotenmaker de Rooij laten langskomen en heeft voor mij de deur open gemaakt nogmaals bedankt!!!
Geplaatst op 1-12-2018 door Wendy Hooi uit Middelburg


star1star1star1star1
Heb mijn huis laten beveiligen door slotenmaker de Rooij ben ben er erg over te spreken hun netheid van werken en het bespreken van oplossingen bij bebaalde oude ramen hoe we die toch goed konde beveiligen mijn dank is groot Vriendelijke groet Sandy Buitendam
Geplaatst op 30-11-2018 door Sandy Buitendam uit Utrecht


star1star1star1star1star
Nieuwe meerpuntsluitingen laten plaatsen in mijn buitendeuren ziet er netjes uit en werkt heel goed
Geplaatst op 28-11-2018 door Holly feenstra uit Soest


star1star1star1star1star
Me huis laten beveiligingen met skg xxx cilinders ben erg tevreden over bedankt voor jullie service en vooral geduld hahaha
Geplaatst op 26-11-2018 door Casper de Zwart uit Bussum


star1star1star1star1
Goed bezig jongens ben dik tevreden
Geplaatst op 25-11-2018 door Leen Mooistra uit Castricum


star1star1star1star1
Mijn achterdeur ging niet meer open. Slotenmaker de rooij gebeld en heeft de deur geopend en gelijk voorzien van een meerpuntssluiting en kerntrekbeslag. dik tevreden
Geplaatst op 23-11-2018 door Donny uit Den Hoorn


star1star1star1star1star
Prima service
Geplaatst op 16-11-2018 door Anelies Dekkers uit Maasluis


star1star1star1star1star
Slotenmaker de Rooij heeft bij ons nieuwe sloten geplaatst werkt prima allemaal bedankt
Geplaatst op 11-11-2018 door Freek Kuiters uit Amsterdam


star1star1star1star1
Had twee meerpuntsluitingen die vervangen moesten worden Slotenmaker de Rooij gemailt en zij hebben de klus gekregen om het te vervangen ik ben er reuzen blij mee
Geplaatst op 30-10-2018 door Anoniem uit Volendam


star1star1star1star1star
Voordeur geopend zonder schade. Dat is nou een professioneel bedrijf!!!
Geplaatst op 29-10-2018 door Henk uit Rotterdam


star1star1star1star1star
Mijn tuindeur ging niet meer opslot dus slotenmaker de Rooi gebeld en zij hebben ervoor gezorgd dat die weer op slot gaat.
Geplaatst op 23-10-2018 door Greet Staartjes uit Vlaardingen


star1star1star1star1star
Meerpuntssluiting kapot en laten maken zeer tevreden
Geplaatst op 17-10-2018 door Rob uit Terneuzen


star1star1star1star1star
Prima service en zij geven tevens 5 jaar garantie op de sloten en montage. Dat was ik nog niet eerder tegen gekomen. Ze hebben het hang en sluitwerk goed en netjes geplaatst bedankt voor jullie diensten.
Geplaatst op 16-10-2018 door Hetty Jagers uit Heerenveen


star1star1star1star1star
Nieuwe sloten laten plaatsen voor de voordeur. Deze werkte niet meer goed. Prima prijzen en netjes gewerkt. Dank
Geplaatst op 11-10-2018 door Nathalie uit Duivendrecht


star1star1star1star1star
Prima service
Geplaatst op 9-10-2018 door Linda Groot uit Haarlem


star1star1star1star1star
Toppers ga zo door
Geplaatst op 6-10-2018 door Ron Terpstra uit Den Haag


star1star1star1star1star
Dit bedrijf is zeer aan te bevelen als u slotproblemen heeft.
Geplaatst op 30-9-2018 door Cor uit Baarn


star1star1star1star1star
Ik vind dit een fijn bedrijf aan de telefoon. Ook de monteur aan de deur was erg vriendelijk geloof dat die Mathijs heet. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf en ik zal dit ook aan mijn mensen om me heen vertellen erg bedankt vriendelijke groet Ria Gisolf
Geplaatst op 28-9-2018 door Ria uit Rijswijk


star1star1star1star1star
was buitengesloten Gelukkig kan ik weer naar binnen.
Geplaatst op 24-9-2018 door Tamara uit Schiedam


star1star1star1star1star
Mijn voordeur slot was kapot en op het internet gaan kijken en zo vond ik een slotenmaker. Kreeg Roger aan de lijn en heeft mij vriendelijk geholpen. Hij heeft ervoor gezorgd dat er 's-middags gelijk een monteur langskwam en heeft het slot vervangen dank voor jullie service
Geplaatst op 23-9-2018 door Nicole uit Amsersfoort


star1star1star1star1star
Ik heb mijn hele huis laten beveiligen door slotenmaker de Rooij. Mijn dank is groot. Nog bedankt voor het advies om de sloten te smeren met WD40.
Geplaatst op 19-9-2018 door Gelienie uit Woerden


star1star1star1star1star
Top dienst geleverd. Aardige monteur
Geplaatst op 15-9-2018 door Marco Willemsen uit Utrecht


star1star1star1star1star
Slotenmaker de Rooij uit Deventer is bij mij langs geweest voor een offerte voor mijn woonhuis. Ik las op de website dat zij de laagste prijsgarantie hadden en daar heb ik ze aangehouden en inderdaad ze kwamen met een hele scherpe offerte. Dank voor het goede werk en de nette montage
Geplaatst op 12-9-2018 door Boudewijn Snoek uit Nijmegen


star1star1star1star1star
Cilinders laten vervangen van mijn huis in Deventer Erg tevreden want het kon allemaal met 1 sleutel en dat is erg handig Supertjes
Geplaatst op 9-9-2018 door Fraukje Bakker uit Deventer


star1star1star1star1star
De balkondeur van onze slaapkamer ging niet meer open. We hebben de slotenmaker gebeld en zijn langs gekomen om de balkondeur open te maken en gelijk een nieuwe cilinder te plaatsen.
Geplaatst op 5-9-2018 door Anoniem uit Harderwijk


star1star1star1star1star
Professioneel bedrijf!
Geplaatst op 30-8-2018 door Silvia uit Wasperveen


star1star1star1star1star
Slotenmaker de Rooij uit Boskoop heeft ons voordeur slot vervangen door een Lips oplegslot met kerntrekbeveiliging. Ik ben er erg tevreden over bedankt voor de service
Geplaatst op 27-8-2018 door Alex uit Breukelen


star1star1star1
Goed bedrijf alleen de monteur heeft een ruitje gebroken tijdens het installeren van een slot maar goed slotenmaker de Rooij stuurde gelijk een glaszetter om de ruit te vervangen dus toch nog goed gekomen
Geplaatst op 22-8-2018 door Koos Sprint uit Lelystad

Reactie van de eigenaar
Geachte heer Sprint onze exusses voor het breken van uw ruit geluk konden wij de ruit direct laten repareren en zo is het toch allemaal goed gekomen vriendelijke groet Roger de Rooij Slotenmaker de Rooij


star1star1star1star1star
Er was ingebroken bij ons op kantoor veel schade maar goed slotenmaker de Rooij heeft het netjes en profesioneel opgelost en gemaakt mooi werk jongens
Geplaatst op 19-8-2018 door Joshua van der Velde uit Hilversum


star1star1star1star1star
Onze schrijfpui was kapot kregen niet meer open slotenmaker de Rooij kwam met twee monteurs en tilde gewoon heel die schrijfpui er uit de wielen vervangen en ja hoor hij ging weer openen en nog belangrijker weer dicht een pluim voor jullie
Geplaatst op 16-8-2018 door Theo Spaan uit Mijdrecht


star1star1star1star1star
Een bijzetslot laten plaatsen in mijn voordeur zo kan ik met een gerust hart met vakantie
Geplaatst op 9-8-2018 door Nienke Glas uit Vlaardingen


star1star1star1star1star
Goede service en zeer goed geholpen
Geplaatst op 7-8-2018 door Lotte Koppers uit Eindhoven


star1star1star1star1star

Geplaatst op 6-8-2018 door Richard Hoeven uit Arnhem


star1star1star1star1star

Geplaatst op 2-8-2018 door Helena Strass uit Enschede


star1star1star1star1star
Meerpuntsluiting laten plaatsen ben er erg tevreden over
Geplaatst op 29-7-2018 door Astrid Groot uit Assen


star1star1star1star1star
Heb me sloten laten vervangen door dit bedrijf prima service
Geplaatst op 25-7-2018 door Willem Kootstra uit Amstelveen


star1star1star1star1star
Goed bedrijf!!!
Geplaatst op 23-7-2018 door Tinke Renken uit Woudenberg


star1star1star1star1star
Gefeliciteerd Roger maak er een mooie dag van de je beste monteur :)
Geplaatst op 21-7-2018 door Tom Westerneng uit Ter Aar


star1star1star1star1star
Gefeliciteerd met je verjaardag wij zijn heel trot op je wat je dit jaar weer voor elkaar heb gekregen met je bedrijf dikke kus
Geplaatst op 21-7-2018 door Eveline Borst uit Boskoop


star1star1star1star1star
Slotenmaker de Rooij gefeliciteerd met je verjaardag een fijne dag gewenst
Geplaatst op 21-7-2018 door Erik Brands uit Helmond


star1star1star1star1star
Onze garage deur zat op slot en kregen onze auto er niet meer uit de slotenmaker uit Emmen gebeld en zij hebben onze garage deur weer opengemaakt en er gelijk een nieuw slot in geplaats bedankt voor de goede service
Geplaatst op 20-7-2018 door Helma Scholten uit Emmen


star1star1star1star1star
Mijn voordeur ging niet meer open dus kon niet meer naar buiten slotenmaker is gekomen en mij weer bevrijd haha
Geplaatst op 18-7-2018 door Joke uit Borger


star1star1star1star1

Geplaatst op 17-7-2018 door Michel Brug uit Franeker


star1star1star1star1star
goede service slotenmaker de Rooij
Geplaatst op 15-7-2018 door Cees boogman uit Uden


star1star1star1star1
Mijn vrouw had zich buitengesloten buiten ons huis slotenmaker de Rooij gebeld en heeft ons €60,00 gerekend voor het openen voor de deur zonder schade nou dat is wel even een andere prijs die ik wel eens eerder heb moeten betalen bij een andere slotenmaker ik raad slotenmaker de Rooij zeker aan
Geplaatst op 13-7-2018 door Piet van Zallen uit Waalwijk


star1star1star1star1star
Slotenmaker de Rooij heeft bij ons thuis 3 sterren cilinders geplaats en werk heel goed op ons bestaande sloten heel erg tevreden met het werk
Geplaatst op 11-7-2018 door Fabian Scholten uit Heerhugowaard


star1star1star1star1star
Bij ons was de schuurdeur kapot en de slotenboer heeft het weer gemaakt!!! Bedankt boys!!!
Geplaatst op 10-7-2018 door Fam. Janssen uit Hoek van Holland


star1star1star1star1star
Wij hebben van boven tot beneden ons huisje laten beveiligen en wij zijn heel erg blij met het resultaat.
Geplaatst op 8-7-2018 door Kitty uit Dordrecht


star1star1star1star1star
Nogmaals dank
Geplaatst op 5-7-2018 door Sergio uit Den Haag


star1star1star1star1star
Bij ons was de sleutel afgebroken en slotenmaker de Rooij gebeld en de monteur kwam nog dezelfde dag. Gelukkig hebben ze het afgebroken deel er uit kunnen krijgen en hoefde ik geen nieuw slot. Heel erg blij mee. Dank jullie wel
Geplaatst op 5-7-2018 door Laura uit Voorburg


star1star1star1star1star
Prima bedrijf
Geplaatst op 2-7-2018 door Dennis Goedhart uit Eindhoven


star1star1star1star1
Onze meerpuntssluiting was kapot in onze kunststof voordeur deze laten vervangen we moesten wel. Wachten tot die geplaatst kon worden want hij moest uit Duitsland komen en dat voor een slot maar goed hij doet het weer en dat is het belangrijkste.
Geplaatst op 30-6-2018 door Gerrie Kok uit Delft


star1star1star1star1star
Goede slotenmaker en dezelfde week nog kunnen inplannen. Super
Geplaatst op 29-6-2018 door Hugo Dijkstra uit Amsterdam


star1star1star1star1star
De meerpuntssluiting was kapot van onze voordeur en deze laten vervangen door de slotenmaker. Hij werkt weer naar behoren. Tevreden klant
Geplaatst op 29-6-2018 door Frederik uit Gouda


star1star1star1star1star
Dankjewel
Geplaatst op 29-6-2018 door Eveline uit Breda


star1star1star1star1star
Aanrader!!!!
Geplaatst op 25-6-2018 door Tony uit Lelystad


star1star1star1star1star
Toppers!!!
Geplaatst op 21-6-2018 door Tatjana Bruijn uit Laren


star1star1star1star1star
Wij hebben onze slotjes van de personeelskluisjes laten vervangen door slotenmaker de Rooij. Bedankt voor de goede service.
Geplaatst op 20-6-2018 door Jumbo uit Bodegraven


star1star1star1star1star
Sleutels binnen laten hangen aan de deur dus daar stonden we dan buiten maar gelukkig waren we weer snel binnen door slotenmaker de Rooij
Geplaatst op 19-6-2018 door Joeri uit Steenwijk


star1star1star1star1
Wij hadden op ons terrein 6 werkcontainers staan en die beter laten beveiligen door de Rooij. Die zitten tenminste weer goed opslot.
Geplaatst op 19-6-2018 door Balast Nedam uit Breukelen


star1star1star1star1star
In onze jaren 30 woning hebben wij onze sloten laten updaten door slotenmaker de Rooij wij zijn heel tevreden Vriendelijke groet Hans en Wilma
Geplaatst op 16-6-2018 door Hans Kampers uit Tiel


star1star1star1star1star
Top service bedankt Jongens
Geplaatst op 13-6-2018 door Mirte uit Zwolle


star1star1star1star1star
Voordeur voorzien van nieuwe sloten na een verhuizing. Roger...dank voor de snelle service.
Geplaatst op 11-6-2018 door Nancy uit Almere


star1star1star1star1star
Wij hebben het advies opgevolgd van slotenmaker de Rooij dat dit moment skg xxx sterren cilinder het beste is tegen inbraak dus we hebben ons hele huis de cilinders laten vervangen. Nu kunnen we met 1 sleutel door het hele huis. Echt een mooi systeem. Ik raad dit bedrijf aan bedankt
Geplaatst op 9-6-2018 door Anoniem uit Wageningen


star1star1star1star1star
Ik heb mijn huisdeuren laten beveiligen met kertrekbeslag zeer tevreden
Geplaatst op 3-6-2018 door Rudolf uit Drachten


star1star1star1star1star
Prima bedrijf
Geplaatst op 30-5-2018 door Deurwaarderskantoor Bazuin & Partners uit Rotterdan


star1star1star1star1star
Er was bij onze achterdeur ingebroken slotenmaker de Rooij gebeld en zijn de zelf dag nog lang gekomen om het slot weer te repareren Badankt voor jullie Dienst
Geplaatst op 28-5-2018 door Eduardo Wiegens uit Bussum


star1star1star1star1star

Geplaatst op 26-5-2018 door Joshua leer uit Meppel


star1star1star1star1
Stond Buitengesloten met mijn vriendin sleutelmaker gebeld en hebben onze deur geopend gelukkig was het lekker weer om even te wachten op de sleutelmaker
Geplaatst op 22-5-2018 door Kai Storm uit Lisse


star1star1star1star1star
Slotenmaker de rooij zijn langsgekomen voor ons huis beter te beveiligen wij zijn heel tevreden met het resultaat
Geplaatst op 20-5-2018 door Luuk Taal uit Den Helder


star1star1star1star1star
Stond buiten zonder sleutel slotenmaker de Rooij gebeld ze waren er met 15 min was echt snel toppiiieeee hoop dat ik jullie nooit meer nodig heb bedankt
Geplaatst op 18-5-2018 door Leen Kuipers uit Voorschoten


star1star1star1star1star
Goed bedrijf heb mijn sloten laten vervangen door hun ben heel blij mee
Geplaatst op 16-5-2018 door Romy leeflang uit Den Haag


star1star1star1star1star
betrouwbaar bedrijf top service
Geplaatst op 8-5-2018 door Ted Halstra uit Duivendrecht


star1star1star1star1star
Goede prijs en nette offerte via de mail. Monteur heeft de voordeur weer gerepareerd. Top service
Geplaatst op 5-5-2018 door Marcel Jonkers uit Sassenheim


star1star1star1star1star
Mijn schuifpui ging niet meer open. De slotenmaker gebeld en zij hebben de pui weer gerepareerd. Super fijn
Geplaatst op 2-5-2018 door Niels uit Hardenberg


star1star1star1star1star
Goed bedrijf
Geplaatst op 26-4-2018 door Patty uit Tilburg


star1star1star1star1star
Mijn achterdeur waar een meerpuntssluiting inzat ging niet meer open. Slotenmaker de Rooij gemailt en kwamen al de volgende dag langs om het slot te repareren. Deze loopt weer als een zonnetje
Geplaatst op 19-4-2018 door Sven Kortenaar uit Medeblik


star1star1star1star1star
Nieuw voordeur slot laten plaatsen
Geplaatst op 15-4-2018 door Nancy uit Sittard


star1star1star1star1star
Prima bedrijf zeer professioneel
Geplaatst op 12-4-2018 door Heiko Scholte uit Emmen


star1star1star1star1star
Ervaren monteur voor een prima prijs
Geplaatst op 8-4-2018 door Patrick uit Wormerveer


star1star1star1star1star
Zijn bij me langs geweest om mijn sloten te laten na kijken want die waren erg verouderd. Heb deze gelijk laten vervangen want tegen zo'n goede offerte kon ik geen nee zeggen. Bedankt voor de goede service
Geplaatst op 6-4-2018 door Jan van der Valk uit Woerden


star1star1star1star1star
Top bedrijf ik zal jullie zeker aanbevelen
Geplaatst op 29-3-2018 door Roger De Korte uit Geestbrug


star1star1star1star1star
Me sleutel aan de binnen kant laten zitten De Rooij gebeld en zij hebben me weer naar binnen gelaten zonder schade bedankt Tom
Geplaatst op 26-3-2018 door Arnold De Witte uit Alpen aan de Rijn


star1star1star1star1star
goed bedrijf
Geplaatst op 21-3-2018 door Willeke De Katsenberg uit Venlo


star1star1star1star1star
Onze roldeur wilde niet meer open op het filiaal de slotenmaker is langs geweest en heeft dit voor ons opgelost vriendelijke groet Joke
Geplaatst op 16-3-2018 door Albert Hein uit Voorhout


star1star1star1star1star
Heb een sluitplan laten aanbrengen voor mijn bedrijf door slotenmaker de Rooij. Werkt heel goed en makkelijk. Nogmaals bedankt!!!
Geplaatst op 15-3-2018 door Remco de Groot uit Amsterdam


star1star1star1star1
er werd bij ons in de wijk veel ingebroken we voelde ons onveilig zodoende hebben we slotenmaker de Rooij gebeld en laten langs komen voor ons huis beter te beveiligen ik ben dik tevreden bij ons komen ze niet meer binnen iedergeval dat hopen we maar dan bedankt
Geplaatst op 6-3-2018 door Wieteke Bouters uit Zoetermeer


star1star1star1star1star

Geplaatst op 1-3-2018 door Henk De lange uit Makkum


star1star1star1star1star
Slotenmaker de Rooij heeft voor ons onze sloten vervangen op ons Hoofdkantoor en een heel sluitsysteem aangebracht bedankt voor de samenwerking en voor de service.
Geplaatst op 23-2-2018 door BMW Den Haag uit Den Haag


star1star1star1star1star
De cilinder laten vervangen bedankt
Geplaatst op 19-2-2018 door Thomas winders uit Katwijk


star1star1star1star1
Met dit slotenmakers bedrijf doen wij al jaren zaken top bedrijf
Geplaatst op 11-2-2018 door Notariskantoor Willemse uit Amsterdam


star1star1star1star1
mijn schuurdeur wilde niet meer open en heb toen een slotenmaker gebeld en hebben het probleem opgelost. bedankt voor de service
Geplaatst op 9-2-2018 door Marleen uit Den Helder


star1star1star1star1star
Top
Geplaatst op 5-2-2018 door Onno Hoogengoed uit Hellevoetsluis


star1star1star1star1star
Na een inbraak heb ik me huis laten beveiligen door slotenmaker de Rooij en voel me nu weer veilig in me eigen huis
Geplaatst op 26-1-2018 door Marlies Steenwijk uit Leeuwarden


star1star1star1star1star
Mijn sloten laten vervangen door dit bedrijf zowel voordeur als achterdeur. Goede service
Geplaatst op 23-1-2018 door Ruben uit Zeist


star1star1star1star1star
Top bedrijf
Geplaatst op 20-1-2018 door Dennis Felo uit Urmond


star1star1star1star1star
Zij hebben voor een van onze cliënte een deur geopend en de sloten vervangen. Goed werk! Tot de volgende opdracht.
Geplaatst op 16-1-2018 door Deurwaarders kantoor Hensen & partners uit Utrecht


star1star1star1star1star
Slotenmaker de Rooij Heeft onze nieuwe bedrijfspand voorzien van nieuwe hang en sluitwerk. Wij zijn er erg blij met het resultaat en is professioneel uitgevoerd. Nogmaals dank voor de goede en snelle service
Geplaatst op 9-1-2018 door Micro BV uit Wageningen


star1star1star1star1star
Prima bedrijf
Geplaatst op 5-1-2018 door Marijke uit Sittard


star1star1star1star1star
Zeer tevreden over dit bedrijf en beveel ik zeker aan iedereen met slotproblemen
Geplaatst op 2-1-2018 door Jeroen Hoogenboom uit Leiden


star1star1star1star1
goed werk geleverd bedankt
Geplaatst op 9-12-2017 door Dirk uit Sint Oedelrode


star1star1star1star1star
Het slot in de schuifdeur wilde niet meer open met klanten voor onze deur. Slotenmaker de Rooij gebeld en ze waren er met 30 minuten. Netjes en snel het slot geopend en wij konden ook weer aan het werk. Heel erg bedankt voor de goed service
Geplaatst op 2-12-2017 door ING Bank uit Waddinxveen


star1star1star1star1star
Ze hebben bij me schoonmoeder de sloten vervangen namen mijn schoonmoeder bedankt voor de goede service
Geplaatst op 28-11-2017 door Stefan uit Rijswijk


star1star1star1star1star
Aanrader top slotenmaker
Geplaatst op 27-11-2017 door Robert uit Zwolle


star1star1star1star1star
Het hele bedrijfspand laten beveiligen door De Rooij Slotenmaker. Ik ben zeer tevreden over hun werk. Altijd netjes op tijd en zeer attent.
Geplaatst op 15-11-2017 door DRS Group uit Tilburg


star1star1star1star1star
Mijn tuindeurslot laten vervangen. Deze kon niet meer draaien en smeren werkte ook niet. Gelukkig nu weer veilig achterom en kunnen we de deur weer dichtdraaien achterom.
Geplaatst op 9-11-2017 door Andre uit Utrecht


star1star1star1star1star
Mooie offerte. Snel geleverd
Geplaatst op 27-10-2017 door Wilfred uit Amsterdam


star1star1star1star1star
Afgebroken sleutel laten verwijderen door slotenmaker de Rooij en nu werkt me slot weer perfect. Erg blij mee.
Geplaatst op 25-10-2017 door Karin de Vos uit Valkenburg


star1star1star1star1star
Deur laten openen schade vrij. mooi werk geleverd
Geplaatst op 12-10-2017 door Wietse uit Naaldwijk


star1star1star1star1star
Nieuwe kerntrekbeslagen laten plaatsen in me huis. Deze is nu goed beveiligd
Geplaatst op 9-9-2017 door Rene uit Staphorst


star1star1star1star1star

Geplaatst op 18-8-2017 door Marloes de Roo


star1star1star1star1
Na verlies van sleutels me sloten laten vervangen door dit bedrijf ben zeer tevreden
Geplaatst op 30-7-2017 door Laura Stingers uit Zaandam


star1star1star1star1

Geplaatst op 26-7-2017 door Henriette van zwanenburg uit Buren


star1star1star1star1star
Top bedrijf
Geplaatst op 12-7-2017 door Emmy langedijk uit Tiel


star1star1star1star1star
Mijn huis is voorzien van nieuwe sloten door slotenmaker de Rooij en ben zeer te spreken over dit bedrijf
Geplaatst op 2-7-2017 door Wim Kruisdonk uit Maassluis


star1star1star1star1
Mijn badkamer raam ging niet meer open na dat de slotenmaker was langsgeweest weer wel toppieee
Geplaatst op 29-6-2017 door Michelle Kuipers uit Naarden


star1star1star1star1star
Mijn vakantie woning soor slotenmaker de Rooij laten beveiligen van nieuwe hang en sluitwerk heel tevreden
Geplaatst op 9-6-2017 door karel de Linde uit Emmen


star1star1star1star1star

Geplaatst op 29-5-2017 door william Zantenbeek uit Tiel


star1star1star1star1star
Mooie messing rozet laten plaatsen
Geplaatst op 12-5-2017 door Jan Schuts


star1star1star1star1
nieuwe sloten laten plaatsen tevreden over het geleverde werk
Geplaatst op 5-5-2017 door Wim Baldel uit Harlingen


star1star1star1star1star
Nieuwe slot laten plaatsen door dit bedrijf bedankt
Geplaatst op 29-4-2017 door Ilse Wagenaar uit Vlissingen


star1star1star1star1

Geplaatst op 27-3-2017 door Denise Zolse uit Dordrecht


star1star1star1star1star
Gewoon tijdens kerst ingebroken hoe durven ze die galbakken maar goed slotenmaker de Rooij heeft me huisje weer veilig gemaakt
Geplaatst op 26-3-2017 door Luuk Stootvrouw uit Helmond


star1star1star1star1star
12 Gecertificeerde cilinders laten plaatsen prima in orde
Geplaatst op 22-2-2017 door Heleen Goedkoop uit Maastricht


star1star1star1star1

Geplaatst op 18-2-2017 door Geert lammers uit Muiden


star1star1star1star1
Nieuw slot laten plaatsen door slotenmaker de Rooij ben dik tevreden
Geplaatst op 15-1-2017 door lenie Zomertaal


star1star1star1star1
Prima bedrijf
Geplaatst op 9-1-2017 door Paul Groenewegen uit spijkenissen


star1star1star1star1
leuk bedrijf zeg goed informatie vooraf en mooie offerte ik zou zeggen lever maar die sloten we zien elkaar 08-01-2017 tot dan
Geplaatst op 5-1-2017 door Floris Naninga uit Ter Aar


star1star1star1star1star
Nieuwe sloten laten plaatsen zowel de voordeur als achterdeur. Zeer goed advies gekregen en prima prijzen. Ik kan nu met 1 sleutel alle sloten openen. Ideaal
Geplaatst op 30-12-2016 door Wendy de Jonge uit Zoetermeer


star1star1star1star1star
Prima geholpen
Geplaatst op 30-12-2016 door Rody Korst uit Ulft


star1star1star1star1

Geplaatst op 28-12-2016 door Aad beenster uit Shagen


star1star1star1star1star
Perfect ga zo door.
Geplaatst op 20-12-2016 door Martin uit Giethoorn


star1star1star1star1star
Heel mijn huis laten beveiligen door slotenmaker de Rooij ze hebben heel keurig en netjes gewerkt ziet er goed uit bedankt mannen
Geplaatst op 19-12-2016 door Machiel Tals uit Den Helder


star1star1star1star1star
Tijdens het boodschappen halen ben ik me sleutels verloren maar gelukkig was slotenmaker de Rooij in de buurt om me weer naar binnen te helpen. Heel fijn
Geplaatst op 13-12-2016 door Marleen uit Oegstgeest


star1star1star1star1star
Betrouwbaar bedrijf met prima prijzen. Snel geholpen
Geplaatst op 30-11-2016 door Pim uit Emmen


star1star1star1star1star
Top service geleverd door slotenmaker De Rooij
Geplaatst op 25-11-2016 door Claudia uit Delft


star1star1star1star1star
Zeer tevreden over het resultaat. Nette en aardige slotenmaker. Dit bedrijf is een aanrader
Geplaatst op 24-11-2016 door Miranda uit Maassluis


star1star1star1star1star
Na vele slotenmakers te hebben gebeld kon De Rooij gelukkig langskomen. Nieuwe sloten laten plaatsen bij de voordeur en extra beveiliging. Voel me weer veilig in huis.
Geplaatst op 23-11-2016 door Alice uit Waddinxveen


star1star1star1star1star
Mijn achterdeur zat op slot die heb ik laten open door slotenmaker de Rooij en ze hebben ook gelijk me sloten vervangen. prima bedrijf
Geplaatst op 7-11-2016 door Frits Janssen uit Liessel


star1star1star1star1star
Nieuwe sloten laten plaatsen bij de voordeur. Zeer tevreden en netjes gewerkt. Afspraken zijn goed nagekomen. Aanrader
Geplaatst op 25-10-2016 door Robbie uit Rijswijk


star1star1star1star1star
Me sleutels waren in het water gevallen ja doei sleutels de slotenmaker gebeld en die hebben me deur weer kunnen openmaken
Geplaatst op 19-9-2016 door Paula van Henegouwen uit Zaandam


star1star1star1star1star
Na een inbraak slotenmaker de Rooij gebeld en heeft me deur en sloten weer gerepareerd goed bezig
Geplaatst op 21-8-2016 door Tom uit Hoek van Holland


star1star1star1star1
Deur was dicht gevallen slotenmaker de Rooij gebeld en waren er met 40 min echt top.
Geplaatst op 16-8-2016 door Wouter uit Voorburg


star1star1star1star1
Sleutel afgebroken de sleutel hebben ze er weer uit gekregen dus ik was weer blij.
Geplaatst op 10-8-2016 door Michel Vink uit Goes


star1star1star1star1star

Geplaatst op 8-8-2016 door Fleur Krommen uit Heerhugowaard


star1star1star1star1star
Prima bedrijf!!
Geplaatst op 6-8-2016 door Casper Gieten uit Meppel


star1star1star1star1
Slot van het Hek van me bedrijf was kapot laten maken door slotenmaker de Rooij
Geplaatst op 28-7-2016 door Gerrard de bleken uit Hardewijk


star1star1star1star1star
Mijn boerderij laten beveiligen door slotenmaker De Rooij. Goed advies gekregen.
Geplaatst op 24-7-2016 door Mathijs Westers uit Tuitjehoorn


star1star1star1star1star
Mijn schuurdeur ging niet meer open de slotenmaker laten lang komen en heeft mijn deur weer keurig geopend voor mijn mijn dank is groot.
Geplaatst op 22-7-2016 door Robert Bol uit Putten


star1star1star1star1star
Mijn meerpuntsluiting was kapot de sleutel boer weer gemaakt bedankt,
Geplaatst op 19-7-2016 door John van der Geest uit Zaandam


star1star1star1star1star

Geplaatst op 16-7-2016 door Hendrik van Biezen uit Geldermalsen


star1star1star1star1star
Mijn tas was uit me rollator gepakt en nu kon ik me huis niet meer in slotenmaker de Rooij gebeld en zijn direct gekomen om me weer naar binnen te helpen en ook gelijk me sloten laten vervangen zeer bedankt voor de goede service.
Geplaatst op 11-7-2016 door Gerrie Hout uit Zwolle


star1star1star1star1
Dit bedrijf beveel ik aan
Geplaatst op 9-7-2016 door Helma van der Oever uit Etteleur


star1star1star1star1star
Goede service
Geplaatst op 6-7-2016 door Jabobs Willems uit Heerlen


star1star1star1star1star
Top bedrijf goede monteurs
Geplaatst op 4-7-2016 door Bob Wouters uit Hardenberg


star1star1star1star1star
Zo Grappig dat ik me had buitengesloten en de slotenmaker kwam langs en binnen 1 minute me deur open goed gedaan Roger
Geplaatst op 30-6-2016 door Robert de hoog uit Amsterdam


star1star1star1star1star
Sleutel gestolen uit me tas heb me sloten laten vervangen bedankt Slotenmaker de Rooij
Geplaatst op 25-6-2016 door Herman De Goedenaar uit Geleen


star1star1star1star1star

Geplaatst op 19-6-2016 door Willke bartels uit Assen



Dit bedrijf zal ik zeker aanbevelen top service
Geplaatst op 12-6-2016 door Pieter langeveld uit Maastricht


star1star1star1star1star
Mooi resultaat. Prima slotenmaker
Geplaatst op 11-6-2016 door Ria Greets uit Heerenveen


star1star1
Me sloten laten vervangen maar de monteur was er heel lang mee bezig het viel heel er tegen dus kwam daar door te laat op me werk beetje jammer de volgend keer de klant informeren hoe lang jullie bezig zijn verder prima slot
Geplaatst op 9-6-2016 door Theo Bakker uit Epe

Reactie van de eigenaar
Beste meneer Bakker onze excuses voor het ongemak de monteur gaf aan dat heel veel afgebroken schroeven in uw deur zaten en daarom duurde het langer voordat de werkzaamheden klaar waren. We zijn blij met uw reactie en erg fijn dat het slot verder goed loopt. Met vriendelijke groet Eveline Borst Slotenmaker de Rooij


star1star1star1star1star
Was buitgesloten met me twee kinderen heel vervelend slotenmaker gebeld en waren met 25 min en hebben ons weer toegang gegeven van onze woning Bedankt Mathijs Groetjes Laura
Geplaatst op 9-6-2016 door Laura Blommen uit Den Haag


star1star1star1star1
Mijn buurman stond buiten en heeft een slotenmaker gebeld en ze waren er heel snel thankssss
Geplaatst op 22-5-2016 door Herman Vink uit Groningen


star1star1star1star1star
Top monteur Tom ben erg blij bedankt
Geplaatst op 6-5-2016 door Ronny Hoop uit Assendelft


star1star1star1
Moest even wachten voor dat ze er waren maar verder tevreden
Geplaatst op 26-4-2016 door Wilma van Zanten uit Weert


star1star1star1star1star
Nieuw sloten laten plaatsen erg blij
Geplaatst op 20-4-2016 door Cor Snollers uit Middelharnis


star1star1star1star1star
Nieuwe sloten
Geplaatst op 20-4-2016 door Jenna uit Leiden


star1star1star1star1star
Nieuwe sloten laten plaatsen. erg fijn
Geplaatst op 12-4-2016 door Sander Beileveld uit Gennep


star1star1star1star1star
Meerpuntsluiting laten plaatsen door slotenmaker de Rooij ziet werkt perfect
Geplaatst op 12-4-2016 door Gerrard Buis uit Uden


star1star1star1star1
Het oude slot laten vervangen van de voordeur door een meerpuntssluiting. ziet er weer netjes uit
Geplaatst op 3-4-2016 door Hans uit Den Hoorn


star1star1star1star1
Nieuwe kerntrekbeslag laten monteren door slotenmaker de Rooij ziet er mooi uit.
Geplaatst op 7-3-2016 door Ron Dekkers uit Rotterdam


star1star1star1star1star
Perfect en professioneel bedrijf. Nogmaal dank
Geplaatst op 9-2-2016 door Peter uit Middelharnis


star1star1star1star1star
Er was ingebroken via mijn keuken raam Slotenmaker de Rooij gebeld en ze hebben me raam weer gemaakt en ook gelijk me huis beter beveiligd Heb weer een veilig gevoel. Top gedaan jongens
Geplaatst op 6-2-2016 door Ruud Bovens uit Boskoop


star1star1star1star1star
Goed bedrijf
Geplaatst op 25-1-2016 door Anneke uit Deventer


star1star1star1star1star
Me sleutel was afgebroken gebeld naar de slotenmaker en telefonisch hebben ze me geholpen zeer tevreden
Geplaatst op 8-1-2016 door Sjaak uit Ruurlo


star1star1star1star1star
Top bedrijf
Geplaatst op 3-1-2016 door Ron Bies uit Best


star1star1star1star1
Mijn sloten laten vervangen het werkt weer heel blij mee bedankt
Geplaatst op 27-12-2015 door Eveline knups uit Roermond


star1star1star1star1star
Stond buitengsloten en weer naar binnen geholpen door Mathijs van slotenmaker De Rooij. Top bedrijf
Geplaatst op 24-12-2015 door Wesley uit Den Haag


star1star1star1star1star
Na een inbraak slotenmaker de Rooij gebeld en zijn direct langs gekomen en de schade weer goed hersteld
Geplaatst op 24-12-2015 door Raymond Wesseling uit Groningen


star1star1star1star1
Goede service snel geholpen
Geplaatst op 12-12-2015 door Jasmin Dekkers uit Emmen


star1star1star1star1star
Keurige monteur langs gehad voor het openen van me deur
Geplaatst op 5-12-2015 door Piet Somers uit Weesp


star1star1star1star1star
Goede service ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen
Geplaatst op 30-11-2014 door Roger Mees uit Delft


star1star1star1star1star
Top bedrijf zeer tevreden
Geplaatst op 27-11-2014 door John Peters uit Woerden