DJ & Drive in Show Partyfriend


Beoordeling: 4.9 sterren | Aantal reviews 92
star1star1star1star1star1


Ben je op zoek naar een ervaren Allround Dj voor je feest die zorgt voor een gezellige sfeer en een volle dansvloer voor jong en oud? Dan ben je bij Partyfriend Drive-in show aan het juiste adres!

Review DJ & Drive in Show Partyfriend

DJ & Drive in Show Partyfriend
Voor meer informatie
Bel: 085 - 1301791



Alle Reviews

Beoordeling: 4.9 Reviews: 92

Beoordeling 5 sterren reviews
Geslaagd feestje
Allereerst wil ik je bedanken voor de fijne muziek die je hebt gedraaid op ons trouwfeest. Mede dankzij jou hebben wij een geslaagd feestje gehad. Nogmaals onze dank.
Geplaatst op 28-6-2022 door Demmy | Orangerie Elswout

Reviewsterren | Geslaagd feestje


Beoordeling 5 sterren reviews
Leuk feest en diverse muziek
Wij hebben een leuk feest gehad en diverse muziek voor iedereen.
Geplaatst op 14-5-2022 door Geert | Wollebrand

Reviewsterren | Leuk feest en diverse muziek


Beoordeling 5 sterren reviews
Onvergetelijke avond
Beste dj john, Super bedankt voor de onvergetelijke avond. Het is echt een super feest geweest mede dank zij jou. Je bent onze held. Als er iemand een dj nodig heeft in de toekomst verwijs ik ze jou kant op.
Geplaatst op 30-4-2022 door Arno en Chante | Brasserie Oostgaag

Reviewsterren | Onvergetelijke avond


Beoordeling 5 sterren reviews
Super leuke reacties gekregen
We willen je nogmaals dank je wel zeggen voor het geweldige feest wat we op 23 april gevierd hebben. Het was helemaal top en de muziek en lichten eigenlijk alles was geweldig. We hebben ook super leuke reacties gekregen.
Geplaatst op 29-4-2022 door Nathalie en Lex | Tout Le Monde Pijnacker

Reviewsterren | Super leuke reacties gekregen


Beoordeling 5 sterren reviews
Geslaagd feest
Wat was het gister een geslaagd feest 🥂 ontzettend bedankt.
Geplaatst op 1-10-2021 door Dennis & Danielle | Landgoed te Werve Rijswijk

Reviewsterren | Geslaagd feest


Beoordeling 5 sterren reviews
Prima
Gezellig feest met goede muziek en leuke reacties gehad
Geplaatst op 11-1-2020 door Desiree | Fletcher


Beoordeling 5 sterren reviews
Goede DJ
DJ John heeft gezorgd voor een geweldig personeelsfeest en de voetjes gingen van de vloer. Communicatie verliep ook prima. Zeer tevreden!
Geplaatst op 21-12-2019 door Bas


Beoordeling 5 sterren reviews
Fantastische avond
Mede door jou leuke muziek keuze hebben wij en onze gasten een fantastische avond gehad! We willen je hier nogmaals voor bedanken. Als we nog een keer een feest geven hopen we dat jij weer onze DJ wil zijn!
Geplaatst op 4-11-2019 door Ted en Nancy | De Tuin van de vier windstreken

Reviewsterren | Fantastische avond


Beoordeling 5 sterren reviews
Onvergetelijke avond
Allereerst willen wij u bedanken voor het verzorgen van de muziek op deze onvergetelijke avond. Wij hebben echt een tof avond gehad.
Geplaatst op 15-8-2019 door Jolanda en Davy | Lickebaerdshoeve Maasland

Reviewsterren | Onvergetelijke avond



Toon alle 92 reviews...

DJ & Drive in Show Partyfriend
Schrijf je review

Heb je een ervaring te delen met DJ & Drive in Show Partyfriend schrijf dan hieronder je review.