Schrijf een review

Heb je een ervaring te delen met DJ & Drive in Show Partyfriend schrijf dan hieronder je review.













DJ & Drive in Show Partyfriend


Ben je op zoek naar een ervaren Allround Dj voor je feest die zorgt voor een gezellige sfeer en een volle dansvloer voor jong en oud? Dan ben je bij Partyfriend Drive-in show aan het juiste adres!

Beoordeling 4.8 van de 5
Prima bedrijf (83 reviews)
star1star1star1star1star


DJ & Drive in Show Partyfriend
Stationsweg 45A, 2675 AM Honselersdijk

T: 06-49373397
E: info@partyfriend.nl
W: www.partyfriend.nl


Review DJ & Drive in Show Partyfriend

83 Reviews van DJ & Drive in Show Partyfriend

Beoordeling: 4.8 Reviews: 83

star1star1star1star1star
Allereerst willen wij u bedanken voor het verzorgen van de muziek op deze onvergetelijke avond. Wij hebben echt een tof avond gehad.
Geplaatst op 15-8-2019 door Jolanda en Davy


star1star1star1star1star
Dank voor het draaien, het was een mooie avond waar ook lekker veel gedanst is.
Geplaatst op 9-8-2019 door Evert en Lonneke


star1star1star1star1star
Bedankt voor het draaien op onze bruiloft bij The Coast, wij zijn blij dat we voor jou hebben gekozen en hebben genoten! Je speelde goed in op het publiek met een leuke mix van nummers! Het was onze gasten ook opgevallen en kregen hier complimenten over.
Geplaatst op 31-7-2019 door Maurice en Roxanne


star1star1star1star1
aanrader. Goede dj
Geplaatst op 19-7-2019 door Michel


star1star1star1star1star
Geweldig feest gehad. Mooie show en goede muziek. Veel positieve reacties gehad!!!
Geplaatst op 6-7-2019 door Brenda


star1star1star1star1star
Fantastisch feestje
De deejays van Partyfriend hebben er echt een fantastisch feest van gemaakt. Ook de lichtshow was erg mooi en uitgebreid.
Geplaatst op 28-5-2019 door Fam. van Dijk


star1star1star1star1star
Iedereen vond het te gek
Jullie hebben er een geweldig feest van gemaakt op onze bruiloft. Iedereen vond het te gek. Bedankt voor alles
Geplaatst op 12-5-2019 door Ineke


star1star1star1star1
Onvergetelijk feest
De Deejay heeft allround muziek gedraaid voor jong en oud. Top
Geplaatst op 8-5-2019 door Stefan


star1star1star1star1star
25 jarig huwelijksfeest
Super dank voor het geweldige feest. DJ Partyfriend draaide alles perfect aan elkaar zonder moeite en hij draaide ook onze verzoeknummers. Bedankt!
Geplaatst op 28-4-2019 door Astrid


star1star1star1star1
goede service
Bedankt voor de goede service en het feest. en wellicht tot ziens. Met vriendelijke groeten Peter
Geplaatst op 26-4-2019 door Peter


star1star1star1star1star
Geweldig feestje
Bedankt voor het geweldig feest voor mijn 50e verjaardag. Erg blij dat ik een dj bij jullie heb gevonden. Goed ingespeeld op de muziek uit de jaren 80/90. Heerlijk weer even terug in die oude tijd.
Geplaatst op 23-3-2019 door Gerrit


star1star1star1star1star
Geniaal
Ik wil je even bedanken voor het leuke feest. Het was echt geniaal. Je kan trouwens goed mixen van plaatjes. Ik raad jullie zeker aan bij andere als die ooit een feest willen geven
Geplaatst op 14-2-2019 door Robert uit Maassluis


star1star1star1star1star
Helemaal top
Iedereen kan ik Partyfriend Drive in show aanbevelen. Mooie show voor een prima prijs.
Geplaatst op 11-1-2019 door Amber


star1star1star1star1star
Erg genoten
Goedenavond heren van Partyfriend, Ik wil graag nog even aan jullie mededelen dat het team erg heeft genoten van het feest. M'n complimenten
Geplaatst op 24-12-2018 door Team van Avonturia uit Den Haag


star1star1star1star1star
Wat een geweldig feest vond iedereen het. Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord. Jammer dat het zo snel voorbij is maar was echt toppie
Geplaatst op 3-12-2018 door Anoniem


star1star1star1star1star
Weer een geweldig feest
Drive in show Partyfriend hebben wij nu al twee keer geboekt. Eerst voor onze bruiloft en dit keer voor ons verjaardagsfeest. De dj heeft goed ingespeeld op de muziekwensen van het publiek. Nogmaals bedankt
Geplaatst op 30-11-2018 door Marijke


star1star1star1star1star
Wij hebben een fantastisch bruiloftsfeest gehad. Helaas hadden wij slecht weer overdag maar gelukkig hebben de Dj's van Partyfriend ervoor gezorgd dat onze bruiloft geweldig is afgesloten. De hele avond stond de dansvloer vol en zijn alle verzoeknummers gedraaid die wij via verzoek kaartjes aan DJ John hebben kunnen geven. Ook ons openingsnummer is perfect gegaan en de mooie videopresentatie die via de speakers konden worden afgespeeld. Zeer veel complimenten gehad en super fijn dat wij vooraf konden kennismaken met DJ John. Echt een goede en ervaren Allround DJ! Nogmaals dank
Geplaatst op 16-11-2018 door Esther en Pim


star1star1star1star1star
Mijn 50ste verjaardag!
Geweldig feestje goed gedraaid
Geplaatst op 2-11-2018 door Henk


star1star1star1star1star
Super feestje!
Een swingend feestje dankzij de DJ!
Geplaatst op 25-10-2018 door Elisa


star1star1star1star1star
Wát een feest met deze DJ! Het ging helemaal los, perfecte muziek (en timing): helemaal naar wens. Ook leuk aangekleed en fijn dat John al op tijd geinstalleerd was zodat ook de eerste avondgasten aankwamen in een gezellige feestzaal. Aanrader!
Geplaatst op 4-10-2018 door Suzanne


star1star1star1star1star
Bedankt voor het verjaardagsfeest van gisteren. Het was erg gezellig.
Geplaatst op 1-10-2018 door Yvonne


star1star1star1star1
50ste verjaardagsfeest
Wij hebben Partyfriend ingeschakeld voor mijn 50ste verjaardag. Alle emails vooraf liepen erg heel soepel. Alle afspraken met de DJ werden nagekomen en goed geïnventariseerd wat onze wensen waren. Onze DJ heeft deze avond tot een spetterend feest gemaakt. Muziek keuze was top! Bedankt!
Geplaatst op 4-9-2018 door John


star1star1star1star1
Top muziek
DJ was erg vriendelijk en zorgde voor een goede sfeer. De beste disco hits uit de 70s en 80s kwamen uit de speakers en speelde lekker ook in op hollandse meezingers. Top!
Geplaatst op 22-8-2018 door Ingrid


star1star1star1star1star
Alleen maar positieve reacties gehoord
DJ John is een goede allround dj die goed aanvoelt wat het publiek wilt horen. We hebben op andere feesten wel is wat anders meegemaakt. Zeer tevreden en aanrader
Geplaatst op 30-7-2018 door Danny


star1star1star1star1
Het personeelsfeest was erg geslaagd en iedereen vond de 70's en 80's helemaal geweldig. Goed gemixt trouwens. Hopelijk tot volgend jaar
Geplaatst op 27-7-2018 door Angela, Eline en John



Toon alle 83 reviews van DJ & Drive in Show Partyfriend...