Reviews Schoonheidssalon Beauty Betty
star1star1star1star1star

Beoordeling: 5 van 5 | Aantal reviews: 13



Ik kijk altijd uit naar een afspraak bij Betty. Je voelt je meteen welkom en op je gemak in haar mooie salon. Ze heeft een uitgebreide keus aan behandelingen, voor iedere huid heeft ze wel een verwenpakket! Ze gebruikt de heerlijke producten van Skeyndor. Betty is zeer professioneel en je voelt je echt heerlijk ontspannen tijdens de behandeling. Erna ziet je huid er mooi uit en voelt heerlijk aan. Ik kan iedereen aanraden een afspraak voor een behandeling bij Betty te maken!! :-)
Geplaatst op 6-5-2021 door Lisette
star1star1star1star1star

Reactie van Schoonheidssalon Beauty Betty
Dankjewel Lisette! Ik ben ook heel blij met de resultaten op jouw huid van de microdermabrasie behandelingen.


Ik heb 22 april weer een heerlijke ontspannen, hydraterende behandeling bij Betty ondergaan. Door de rustige professionele behandeling was ik, volgens mijn smartwatch, ruim een uur volledig ontspannen. Ik kom regelmatig bij Betty, omdat ik een zeer droge huid heb. Ik ga om de 5 a 6 weken naar haar toe. We gaan, omdat ik regelmatignaar Betty ga, ook het resultaat zien van de Skeyndor producten. Ik kijk al uit naar de volgende behandeling.:-)
Geplaatst op 23-4-2021 door Esther
star1star1star1star1star

Reactie van Schoonheidssalon Beauty Betty
Fijn Esther, dat je weer zo genoten hebt van de behandeling. Ik ben ook heel blij met de mooie resultaten op jouw huid.


Mijn huid verandert door de jaren heen en de behandelingen veranderen mee. Vernieuwend met de vertrouwde professionaliteit en persoonlijke aandacht. Een weldaad voor mijn huid. Elke keer weer.
Geplaatst op 8-4-2021 door M. Brand
star1star1star1star1star

Reactie van Schoonheidssalon Beauty Betty
Fantastisch om de mooie resultaten op jouw huid te zien na de Corrective Treatment.


Vandaag weer bij Betty geweest. Het mocht weer na de lockdown! Buiten hagelt en sneeuwt het. Maar ik krijg in de warme, behaaglijke stoel van de salon een heerlijke behandeling. Betty creeert iedere keer weer een persoonlijk en rustig moment, waarbij mijn huid en ik alle aandacht krijgen. Dank je wel Betty. Het was weer fijn. Tot gauw.
Geplaatst op 6-4-2021 door Bianca
star1star1star1star1star

Reactie van Schoonheidssalon Beauty Betty
Fijn dat je weer hebt genoten Bianca. Ik vond het fijn je weer te kunnen verwelkomen in mijn salon, en jouw huid te kunnen verwennen.


Ben gisteren bij Betty geweest voor een complete gezichtsmassage. Ik ging er opgewekt en herboren vandaan.Ben ook heel erg blij met de aandacht en de rust waarmee Betty haar behandelingen doet. Bedankt Betty je hebt me een fijne dag bezorgd. Zie je weer over 6 weken Ria Gordijn
Geplaatst op 4-3-2020 door Ria Gordijn
star1star1star1star1star

Reactie van Schoonheidssalon Beauty Betty
Heel graag gedaan Ria, je straalde toen je de salon verliet!


Een mooie make-up? Beauty Betty voelt perfekt aan wat bij je past, geeft tips en eenmaal uit de stoel is de blik in de spiegel genoeg om te beseffen dat dit het is waarvoor je bent gekomen. Mooi!!!!!!!!
Geplaatst op 14-2-2020 door Joke
star1star1star1star1star

Reactie van Schoonheidssalon Beauty Betty
Ik heb met kleuren gewerkt die warmte geven in uw gezicht, daarbij gaan de ogen en de huid stralen. Fijn dat u blij bent met het resultaat!


Geweldig de behandelingen bij Beauty Betty!! Afgaande op eerdere reviews op deze website had ik een paar weken geleden een afspraak gemaakt voor een microdermabrassie behandeling. Eerlijk gezegd had ik mijn twijfels of je wel een verschil zou zien, maar wilde het toch een keer proberen. Maar... je ziet het echt, meteen ook al na de eerste keer! Ben er echt superblij mee. Dank je wel, Betty :-) Kijk alweer uit naar de volgende behandeling.
Geplaatst op 13-2-2020 door Simone
star1star1star1star1star

Reactie van Schoonheidssalon Beauty Betty
Ik ben ook heel blij Simone, dat ik jou kan laten zien wat de microdermabrasie kuur voor jouw huid kan betekenen!


Zeer professionele schoonheidsspecialiste die je duidelijk en rustig uitlegd wat je huid nodig heeft. Je voelt je heel snel op je gemak door haar rustige en vriendelijke uitstraling. Ik beveel Betty zeker aan, je krijgt er geen spijt van. Je wilt alleen maar meer.
Geplaatst op 20-12-2019 door Esther
star1star1star1star1star

Reactie van Schoonheidssalon Beauty Betty
Dankjewel Esther, ik vind het ook heel fijn om jou in mijn salon te mogen ontvangen, en ben heel blij met de mooie resultaten van jouw huid na de behandeling!


Wederom genoten van een heerlijke behandeling bij Betty. Buiten het feit dat je huid aanzienlijk verbeterd ( egaler, frisser en zachtere huid) is het ook een zeer fijne bijkomstigheid dat Betty zo'n lief, warm, rustig en oprechte persoonlijkheid heeft. Ik lig graag bij haar in de stoel en zodra ik klaar ben, kijk ik alweer uit naar onze volgende afspraak. De producten die ze verkoopt zijn overigens ook aan te raden
Geplaatst op 21-11-2019 door Roos
star1star1star1star1star

Reactie van Schoonheidssalon Beauty Betty
Dankjewel Roos, ik vind het heel fijn om de mooie resultaten van jouw huid te zien na de microdermabrasie kuur!


Ik ben vandaag meest heerlijke gezicht massage gehad ooit! Je heb soort handeling massage volgens regels en jij heb massages met aandacht en gevoel. Zo eentje was het. Ik wil ook compliment gewen, dat Betty was de eerste schoonheidsspecialist die wist mijn wenkbrauwen de perfecte form geven. Ik ben heel blij met dit resultaat. Dank je wel!
Geplaatst op 20-11-2019 door Aida
star1star1star1star1star

Reactie van Schoonheidssalon Beauty Betty
Dankjewel Aida, voor je mooie complimenten!


Het is altijd een heerlijk moment van ontspanning als ik naar de salon van Betty ga. Even helemaal niks en genieten van de fijne behandeling. De microdermabrasie vind ik de fijnste behandeling die mijn huid weer helemaal opfrist en glad maakt. Echt een aanrader! De natuurlijke producten uit de salon gebruik ik thuis ook en voelen fijn aan op mijn huid en je ziet dat mijn huid zichtbaar verbeterd is sinds ik naar Betty ga. Als je een ontspannen fijne behandeling wilt, echt even langs gaan bij lieve Betty.
Geplaatst op 19-11-2019 door Soraya
star1star1star1star1star

Reactie van Schoonheidssalon Beauty Betty
Dankjewel Soraya, ik ben ook heel blij met de mooie resultaten van jouw huid!


Heb genoten van de behandeling en ben heel blij met het resultaat en daarna nog opgemaakt ook. Dat zag er weer mooi uit! Dank je wel Betty!
Geplaatst op 11-11-2019 door Jannie
star1star1star1star1star

Reactie van Schoonheidssalon Beauty Betty
Graag gedaan Jannie, de make-up staat je heel goed.


Ervaren schoonheidsspecialiste die zorgt voor een prima behandeling. Mooi salon en heerlijke producten.
Geplaatst op 11-10-2019 door Miranda | Delft
star1star1star1star1star

Reactie van Schoonheidssalon Beauty Betty
Dankjewel Miranda.